USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Електронним вступом скористалися 10% абітурієнтів

3 Серпня 2011 10:50
Понад 10% абітурієнтів скористалися цьогоріч сервісом електронного вступу до вищих навчальних закладів.
Загалом подано майже 150 тисяч заяв, повідомив міністр освіти та науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник. Про це пише Дзеркало тижня.
«Попри зауваження, а подекуди й необ’єктивну критику стосовно проведення цього експерименту, він як первинний етап відбувся успішно», – зазначив Табачник.

Найактивнішими виявилися абітурієнти з Київської, Донецької, Львівської, Одеської, Хмельницької областей та міста Києва.

За даними МОН, понад 65 тисяч електронних заяв від вступників подано до вищих навчальних закладів інших міст, що знизило напругу і черги у вступних комісіях, а також зекономило значні кошти самим абітурієнтам.
Як зазначив міністр, на першому етапі реалізації проекту «Електронний вступ» міністерство виявила окремі прогалини і вже вжито заходів для їх усунення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus