USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Еротика в поєднанні з комедією: лучани дізнавалися, «чи є SEX після РАЦСу»

4 Грудня 2017 08:14
Дві історії про кохання, взаєморозуміння, суперечки, спільні починання, різні погляди на буденні речі, зрештою, про стосунки між чоловіком і жінкою розповіли лучанам актори київського театру-студії імпровізації «Чорний квадрат».

Показ вистави «Чи є SEX після РАЦСу?» відбувся 3 грудня у РЦ «Промінь».

«Думаю, багато людей прийшли, бо в назві вистави є слово «секс», – сказав перед стартом спектаклю один із головних акторів Олександр Розвяков.

Він також пояснив, чому театр зветься студією імпровізації: «Справа в тому, що ми постійно імпровізуємо на сцені. Ми підставляємо своїх партнерів, звуко- і світлорежисерів, але, на жаль, не завжди це розуміє та оцінює глядач. Тому ми вирішили, що у свої вистави будемо вставляти фрази, які пропонуватимуть нам глядачі».
На підтвердження сказаного актор попросив лучан придумати кілька фраз для акторів, які вони потім логічно вплели до сценарію в ході спектаклю. Це, зокрема, «Йосип твій дід, а мати Василина», «На чужий коровай рот не роззявляй», «Дареному коню в зуби не заглядають», «Раз-раз і на матрас» та «Скоро Новий рік, чуєм запах… сосни».

Попри назву, вистава – про стосунки до РАЦСу, а сюжет базується на відносинах двох пар, які по черзі «окуповують» сцену.

Перші закохані – Діма та Оля, які тривалий час мешкають разом і через 23 дні стануть чоловіком і дружиною. Аби уникнути можливих негараздів після одруження, вони вирішили обговорити абсолютно все ще до весілля. Після фінансових питань, пошуку фізіологічних недоліків вони почали ставити одне одному «пікантні» запитання й відкрито говорити про те, що їм не подобається робити в ліжку.

Усе більше відкриваючись, пара нарешті зрозуміла, що їй вдалося би позбутися непорозуміння в «незручних» ситуаціях, якби кожен із партнерів був відвертим із самого початку, а не вдавав би задоволення «із поваги».
Кульмінацією їхньої бесіди стало запитання Діми: «Скільки в тебе було до мене?» Озвучена майбутньою дружиною цифра 355, настільки шокувала його, що чоловік навіть забув про дельфіна, на порятунок якого мав би вирушити по роботі.

«Це ж скільки людей… Це забиті під нав’язку шість маршруток «Богдан», а за ними – я на роликах…», – роздумував Діма в той час, коли Оля переконувала, що це було в минулому, до того, як вона зрозуміла, що готова до подружнього життя.
Цю картину їхніх відносин на деякий час перебиває інша пара – Володя/Валєра та Єва Григорівна. На перший погляд банальна історія про корпоратив із нагоди Нового року, який відбувся в листопаді, бо «так дешевше», та ранкові наслідки після гулянки, коли в одній кімнаті зі страшенним похміллям прокидаються двоє колег, приховує неймовірний запал і пристрасть відчайдухи, який ходить на роботу тільки заради того, аби спостерігати за коханою керівницею.
Неабиякої яскравості та соковитості, окрім теми вистави, спектаклю надають теж блискуча гра акторів та особливий гумор у поєднанні з приперченими фразами. Тож недивно, що лучани отримали неабиякий заряд кайфу й радості, а також невичерпний запас питань для обговорень наодинці з коханими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поціновувач мистецтв Показати IP 4 Грудня 2017 09:26
Як видно з фоторепортажу, вистава була дуже цікава і змістовна... Глядачі від нудьги і нікуди подітись, заглибились у світ смартфонів і гаджетів...
Олег до Поціновувач мистецтв Показати IP 4 Грудня 2017 14:50
Вистава була: дуже смішна, цікава і пройшла на одному подиху. А світ "смартфонів і гаджетів" був перед початком вистави.
Петро Показати IP 4 Грудня 2017 10:00
Ху?ня це, а не вистава.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus