USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.80 9.95

Фацевича призначили заступником керівника Нацполіції

6 Листопада 2015 08:18
Заступником керівника Національної поліції України призначили волинянина Олександра Фацевича. Про це повідомляють у прес-службі МВС.

Він запевнив, що Нацполіція покаже не гірший результат, ніж патрульна поліція.

Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич зазначив, що під керівництвом новопризначеного начальника Хатії Деканоїдзе Національна поліція України зможе показати результат своєї роботи.

"Ми показуємо зараз результат: це патрульна поліція, яка працює на вулицях чотирьох міст України. Так само буде і з Національною поліцією, я знаю це", – підкреслив заступник керівника Нацполіції.

Він запевнив, що після проведення чесної атестації працівники Національної поліції зможуть довести країні і всьому світові справедливість гасла "Служити і захищати".

«Це для мене велика честь. Я зроблю усе, що в моїх силах, аби Національна поліція стала сучасним європейським державним органом. За вісім місяців процесу реформування досягнуто не мало. Ми створили патрульну поліцію. Вже працюємо над створенням нової служби «КОРД». Наразі у МВС розроблюється концепція атестації співробітників, які служитимуть у Національній поліції, щоб до нового органу потрапили чесні та достойні люди», – зазначила керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2015 08:29
Чого Фацевич розмовляє російською мовою??? І очі бігають брехливо!!!
156 до Лучанин Показати IP 6 Листопада 2015 08:54
Красень! Бажаю успіхів, а чого не керівник?
Анонім до 156 Показати IP 6 Листопада 2015 09:40
А тому, що Україна - це район Грузії в вигнанні. Тому і ставлять керівниками місцевих, а не якихось аборигенів.
Ая до Анонім Показати IP 7 Листопада 2015 03:41
АБОРИГЕН то є той місцевий. В Україні АБОРИГЕНАМИ є українці.
Анонім до 156 Показати IP 6 Листопада 2015 15:12
коментар було видалено
А Показати IP 6 Листопада 2015 08:30
Ну ну.
дід Панас Показати IP 6 Листопада 2015 09:15
коментар було видалено
HI! Показати IP 6 Листопада 2015 09:34
форма чому німецька?
WWW Показати IP 6 Листопада 2015 09:41
Ганьба!!! Керівництво Національної поліції повинно розмовляти виключно українською мовою.....
Анонім до WWW Показати IP 6 Листопада 2015 11:30
Відстав від життя - грузинською і тільки грузинською!
До мовників Показати IP 6 Листопада 2015 10:26
Розмовляючи російською ФАЦЕВИЧ воював з москалями за Україну, її свободу, незалежність!!! А Ви балаболи-мовники на теплих диванах задниці гріли і про мову розсюсюрювали. Ганьба таким балакунам, просто ганьба!
Анонім до До мовників Показати IP 6 Листопада 2015 11:33
Моисей водил евреев по Синаю 40 лет до земли обетованной для того, чтобы вымерли те, кто помнил, как плохо жилось в египетском рабстве.
Григорій до До мовників Показати IP 6 Листопада 2015 11:55
Україна там - де українська мова. Є Закон про мови, про державну службу. А тут на найвищих рівнях показують де вони ті закони бачили (закони тільки для клерків з сільради).. А то так, заявляють - люблю Україну , українську мову, але розмовляю російською. Звучить як - я дуже люблю дівчаток. але сплю з хлопчиками.....
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Листопада 2015 11:34
Пане красеню-копе Фацевичу! Вам як, бандероллю підручник української мови прислати, чи краще грішми?
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 13:36
А його безпосереднього начальника,Хатію Деканоїдзе закон не стосується? В Європі всі високопосадовці говорять на державній мові тієї країни,де вони живуть.А також є її громадянами. А у нас громадянство жарується направо і наліво,як коробка цукерок,,Рошен,,. А для чого раніше люди раніше віддавали своє життя за незалежність і рідну мову,якщо правлять нами грузини,вся верхівка говорить російською,громадянство видають автоматично,не вимагаючи залишити попереднє. Сам Президент полюбляє звернутися до свого народу англійською.
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 13:39
Фацевич,чому ви так тішитеся?Вами будуть керувати ,,москальською,,мовою,, ,в витягнулися як той піонер і звітуєте не знати про що.
Вчителька Показати IP 6 Листопада 2015 14:15
Люди ! ну як ви можете судити людину,не знаючи його. Прекрасний хлопчина,я як викладач це говорю, а російською мовою в нас не заборонено розмовляти. Нехай краще розмовляє російською, ніж куверкає українську.
Григорій до Вчителька Показати IP 6 Листопада 2015 15:57
А як же Закон про мови? Чи поліцію закони не стосуються? Та й учителька судячи зі всього ви нікудишня, раз не змогли луцького хлопчину навчити української мови. Ну зрозуміло з івритом чи суахілі в Луцьку якось не дуже, а от УКРАЇНСЬКОЮ.......
Ая до Вчителька Показати IP 7 Листопада 2015 03:38
Не тільки вважаю, я є переконаний, що нема другої Незалежної країни у світі, в якій "чиновники" можуть розмовляти мовою бувшого окупанта. Викладачу -чого(?) смітя на прилавок? Можу лиш сказати, що це ганьба по вічні вікі, толерувати у власний хаті чужі звичаї, мову і культуру. Крім того хтось колись сказав, що ЧУЖОЮ МОВОЮ РОЗМОВЛЯЄ ОКУПАНТ, ГІСТЬ і НЕВІЛЬНИК. А Фацевич якщо він спавді хоче працювати для України і українців має негайно офіцийно спілкуватись державною мовою. Приклад має брати від північного сусіда.
Андрей Показати IP 6 Листопада 2015 16:00
Як людина, яка ніколи не працювала у правоохоронних органах, не компетентна в даній галузі, може бути призначена на таку посаду, він вже себе зарекомендував у Києві (провалом патрульної служби, приховування злочинів, приховування інформації про звільненних людей за корупційні діяння, відмивання грошей та лялькою Авакова і т.д.).
СТОРОЖ до Андрей Показати IP 6 Листопада 2015 19:54
СКОРО СЕЛФИ И ПАРАДИ ЗАКИНЧАТЬСЯ-ВИДГРИМЛЯТЬ ФАНФАРИ- И ПОЧНЕТЬСЯ БРУДНА РОБОТА САНТЕХНИКА А РОБОТИ НЕПОЧАТИЙ КРАЙ . ВИН ЩЕ НЕЗРОЗУМИВ ЩО АРМИЯ И МИЛИЦИЯ ЦЕ ЗОВСИМ РИЗНЫ СТРУКТУРИ И РИЗНИ ЗАВДАННЯ. ----ДЕРЖАВНУ МОВУ ТРЕБА ЗНАТИ БЕЗ ОБГОВОРЕНЬ.
кент до СТОРОЖ Показати IP 7 Листопада 2015 07:30
важлива особиста відданість а не мова
555 Показати IP 6 Листопада 2015 17:03
він тормоз так як і грузіняки хай би всебе керували але їх звіти піньком під зад
ЛЮСТРАТОР Показати IP 6 Листопада 2015 21:52
АААА ІІІ БЕЕЕЕЕЕ,ТЕРЕШКО. ВОІН ЯК БАГАТО ІНШИХ ПАЦАНІВ НОРМАЛЬНИЙ, ЯК КЕРІВНИК ПІЗ….Л І ХИТРИЙ ЛИС ,ПРОПАДЕ УСЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus