USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Фермерська крамниця «Шляхом традицій»: органічно, смачно, безпечно*

28 Березня 2020 14:43
Лучани, які цінують якісні й натуральні продукти, знають про кіоск «Шляхом традицій» на проспекті Соборності, де представлені органічні товари власного виробництва – молочна продукція, крупи та гарбузова олія. А нещодавно на вулиці Ярощука, 30 в Луцьку запрацювала ще одна така фермерська крамниця, у якій асортимент товарів значно ширший.

Засновником та ідейним натхненником лінії органічної продукції є Сергій Юхимович Питель. Чоловік – батько п’ятьох дітей, щирий християнин, який робить усе якісно та на совість і дбає про те, аби його чималенька родина була забезпечена здоровим харчуванням. Спершу ці органічні продукти виготовляли суто для себе, а вже потім виникла ідея поділитися власним продуктом з іншими. А для того, щоб продукція була доступнішою, вирішили відкрити крамницю в місті.
Отож, органічну продукцію для крамниць «Шляхом традицій» виготовляють у фермерському господарстві, що розташоване в селі Кременець Рожищенського району. Керує ним Олександр Миколайович Ярошук. Там утримують сертифікованих корів молочних порід: симентальської і чорно-рябої, які не вживають жодних кормів із хімічними домішками. Улітку їх випасають на власних полях, які вже чотири роки нічим не кроплять та не вносять жодних міндобрив, а удобрюють лише органічними добривами. А взимку корови їдять сіно, заготовлене на цих полях. Тож споживачі можуть бути абсолютно впевнені у хорошій якості продукції фермерського господарства.

Крупи у крамниці «Шляхом традицій» – також власного виробництва. Тут можна придбати якісну пшеничну і ячну крупу, а також гречку звичайну та зелену, є ще гречка-січка.
Неабиякий попит має гарбузова олія власного виробництва, яку теж виготовляють у Кременці.
На особливу увагу заслуговує молочна продукція. Наприклад, молоко у крамницю привозять щодня. О п’ятій ранку його видоюють, пастеризують, охолоджують – і до відкриття магазину воно вже на вітрині. А покупці можуть бути на сто відсотків упевненими, що купують якісний натуральний продукт, а не розведений порошок.
У фермерському господарстві є сироварня, де варять дуже смачні та корисні сири з молока своїх корів, що точно задовольнять смаки найприскіпливіших гурманів.
В асортименті – смачнюча сиркова маса, а також адигейські сири трьох різновидів – класичний м’який, з паприкою та прованськими травами. У крамниці зауважують, що ці сири мають найбільшу популярність. Твердий сир «Кременецький» має чотири види витримки: півторамісячну (напівтвердий сир), тримісячну, шестимісячну та дев’ятимісячну. Сир дев’ятимісячної витримки дуже твердий, його можна порівняти з пармезаном. Також в асортименті – сир чечель. А масло тут – з натуральних вершків і теж дуже смачне.
У крамниці «Шляхом традицій» вам запропонують і натуральні сметану та йогурти. Варто зауважити, що в асортименті немає йогуртів з наповнювачами. Адже не секрет, що цілий рік мати натуральні солодкі йогурти з фруктами, однакові за ціною та якістю, неможливо. Хоча, кажуть виробники, улітку, коли будуть свіжі ягоди та фрукти, планують запустити пробну лінію йогуртів з натуральними наповнювачами. Але зазначають: їх робитимуть тільки з додаванням своїх фруктів, не оброблених жодними хімікатами.
У крамниці, окрім власної продукції, можна придбати ковбаси елітних сортів, що їх виготовляють на «Українському м’ясокомбінаті» в Харкові. Ковбаси такої якості, наголошують у магазині, в Луцьку немає більше ніде. Купуючи її, ви можете бути певні, що продукт виготовлено з натурального якісного м’яса, а не з додаванням сої, підсилювачів смаку, емульгаторів тощо.

У нещодавно відкритій крамниці на вулиці Ярощука, яка працює щодня з 8:00 до 20:00, асортимент класичного продуктового магазину, загалом – близько 700 позицій, ціни на які значно нижчі, ніж в інших продуктових магазинах. Тільки на алкоголь і тютюнові вироби тут – табу. Це принципова позиція власників.
Приємно здивують тут і тих, хто не уявляє життя без солодкого. Адже в крамниці, окрім вагових цукерок, можна купити смачнючі натуральні цукерки, що їх виготовляє луцька майстриня-кондитерка Оленка Турченюк. Ці смаколики – без додавання цукру, зроблені з натурального шоколаду.
Має «Шляхом традицій» і доставку товарів на весь свій асортимент, що неабияк тішить у нинішній час, коли люди у зв’язку з карантином намагаються по мінімуму виходити з дому. Замовлення від 200 гривень по Луцьку й найближчих околицях доставляють безплатно. Якщо ви замовите продукти в першій половині дня, то пообіді їх вам привезуть, а коли зробите замовлення ввечері – отримаєте його вранці.

Аби детальніше ознайомитися з асортиментом фермерської крамниці «Шляхом традицій», можна завітати на її сторінки в мережах ФЕЙСБУК та ІНСТАГРАМ. До речі, там також можна оформити замовлення.

Одне слово, у фермерській крамниці «Шляхом традицій» на вас чекають привітні продавці, якісне обслуговування, затишна атмосфера і, звісно, завжди свіжі, найкращі та найкорисніші продукти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
atr Показати IP 29 Березня 2020 13:34
дуже вчасно з рекламою гарячої кави
Олена Показати IP 30 Березня 2020 08:08
Частенько купую їхню продукцію , дуже смачно та корисно) рекомендую !!!
громадянин України Показати IP 30 Березня 2020 18:49
адреса на соборності не вказана на жаль
Шляхом Традицій до громадянин України Показати IP 31 Березня 2020 22:29
Детальніша адреса - Пр. Соборності 39, на куті біля Собору Всіх Святих землі Волинської.
аля Показати IP 31 Березня 2020 17:43
а де?де?вирощені гарбузи???З чого ж то та гарбузова олія????????????
Шляхом Традицій до аля Показати IP 1 Квітня 2020 11:44
Гарбузова олія робиться з гарбузового насіння, а всі гарбузи вирощені на наших полях, які не обробляються жодними хімічними добривами.
111 Показати IP 4 Квітня 2020 13:09
Брехня суща,не виростили ви жодного гарбуза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus