USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФІФА не віддає Росії кримські клуби

6 Червня 2014 18:30
Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила Росії забирати кримські клуби. Про це йдеться у листі організації, підписаному генеральним секретарем Жеромом Вальке, - повідомляє Волинь.Info

У листі йдеться про те, що приєднання члена ФІФА однієї асоціації до іншої можливе у виняткових випадках і за умови, коли є згода асоціацій двох країн.

"Ми не можемо розглянути питання про схвалення на даному етапі. Більше того, ми рекомендуємо, щоб Генеральна асамблея РФС не приєднувала відповідні асоціації та клуби до того, як буде роз'яснена правова і фактична ситуація і будуть отримані відповідні дозволи згідно статею 84 Статуту ФІФА, за наявності необхідних умов для цього", - йдеться у листі.

Нагадаємо, ще у березні через агресивну анексію Криму Росією постало питання про долю кримських "Таврії" і "Севастополя" у чемпіонаті України.

Нагадаємо, що раніше Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло, що Сімферопольська "Таврія" і ФК "Севастополь" гратимуть у російській Прем'єр-лізі.

Та ФІФА постановило командам дограти чемпіонат України.

За підсумка сезону сімферопольський клуб вилетів з Прем'єр-ліги, а севастопольських днями залишився без спонсора.

Тим часом в Криму створили п'ять нових футбольних клубів, які збираються грати в чемпіонаті Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
футбол Показати IP 6 Червня 2014 18:45
віддасть... кули дінеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus