USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Філарет нагородив медаллю волинського волонтера

22 Червня 2015 15:47
Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 18 червня 2015 року нагородив медаллю «За жертовність та любов до України» волонтера, заступника голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Анатолія Пушкіна.

З нагоди святкування річниці створення свободівського батальйону спеціального призначення МВС «Січ» Патріарх УПЦ (КП) Філарет нагородив медалями «За жертовність та любов до України» 20 представників зі всіх регіонів України, які займаються волонтерською діяльністю і допомагають українським воїнам.

Серед волонтерів також нагородили медаллю «За жертовність та любов до України» заступника голови Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська Анатолія Пушкіна, - повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

«Нагорода, яку мені вручив Патріарх УПЦ КП Філарет, не моя особисто. Вважаю, що це заслуга та нагорода для всіх волинян і для всіх справжніх українців та патріотів, які долучаються до цієї важливої справи.

Неодноразово вирушаючи на передову, долаючи тисячі кілометрів, я відчував надзвичайну відповідальність при транспортуванні важливих вантажів для бійців добровольчих батальйонів, Збройних Сил України та бачив радість наших бійців, які отримували від волонтерів необхідні для них речі. Адже наші солдати відчувають підтримку власного народу.

Переконаний, що Україну не зможе захопити жоден окупант, бо військо, яке підтримує власний народ, не здолати. Тому ми все рівно переможемо російського агресора, повернемо наші землі та побудуємо свою Богом дану Україну», - зазначив Анатолій Пушкін.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Перехожий Показати IP 22 Червня 2015 17:48
Він вже "Торнадо" нагородив...
Вася до Перехожий Показати IP 22 Червня 2015 17:57
Так так, нехай всiм зразу заочно, на чолi з потрошенком-мир i настане !
бабай Показати IP 22 Червня 2015 18:41
І до чого то... заслужіть хай вас нагородить.
Патріотизм Показати IP 22 Червня 2015 19:49
"Архієпископ" Сімферопольський і Кримський "УПЦ-КП" Климент (Кущ) написав заяву та отримав паспорт громадянина Російської Федерації. Як поясните цей "патріотичний" крок свого товариша, шановні представники УПЦ-КП? Цікаво почути думку пана Михайла (Зінкевича). Тільки не пишіть, будь ласка, "словєса лукавствія", пишіть лише по темі.
попередньому Показати IP 22 Червня 2015 22:10
Та так само як митрополит Лазар упц московського патріархату має паспорт громадянина раші разом із переєстрованими парафіями упц мп.Так як митрополит Антоній!
Патріотизм до попередньому Показати IP 23 Червня 2015 09:28
Так прикол тут не в тому. Митрополити Лазар і Антоній, на відміну від представників УПЦ-КП, не кричали із трибуни Майдану, що вони "великі патріоти". Вони молилися в храмах.
бог Показати IP 23 Червня 2015 00:17
менi вашi нагороди не потрiбнi некчемнi людишки в рай не вiзьму з такими а попа в пекло вiдправлю щось вiн не Тим займаеться Iсус тех медалi роздавав щось не пригадую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus