USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» вітає ЗОШ №17 з 45-річчям

27 Вересня 2017 07:20
Солідний ювілей – 45-річчя – відзначила нещодавно одна з найповажніших шкіл Луцька – ЗОШ №17. Святковим концертом, творчими виступами й щирими словами привітали сьогоднішні учні усіх присутніх, а їх зібралося чимало. За більш як чотири десятки років шкільна родина нараховує тисячі успішних випускників, заслужених вчителів, вдячних батьків, йдеться на сайті Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

21 рік поспіль очолює цей навчальний заклад директор Олег Петрович Мах. Серйозний поважний чоловік сьогодні теж радіє святу, але найбільше тішиться позитивній тенденції: з кожним роком дітей у школі більшає.

– Зараз у нас навчається 630 дітей в 23 класах. Сформовано також три перші класи. Пишаємося і своїми випускниками, серед яких сьогодні чотири депутати Луцької міської ради. Є багато керівників підприємств і потужних компаній у різних містах. Школа має профільне екологічне спрямування, тому наші учні часто вибирають дотичні професії й досягають гарних результатів. Приємним є і той момент, що цьогоріч педколектив поповнився молодими вчителями, які мають багато креативних ідей та задумів, бажання працювати з дітьми та розвивати школу. Сьогодні радий вітати всіх, хто причетний до свята, і побажати насамперед тепла в душі й толерантності у спілкуванні, а також мирного неба, – зазначив директор.
До речі, в цій школі уже півтора року діє фонд розвитку «Вулик», створений за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Голова правління – молода мама і вчитель одночасно Ірина Вертей від усіх батьків привітала педколектив та школярів зі святом та побажала й надалі залишатися школою із завжди й для кожного відчиненими дверима.
Павлові Сергійовичу Шейку зараз – 90! Значну частину життя він вчителював у школі-ювілярці, викладаючи історію. Учитель вдячний та приємно вражений, що його запросили на свято, тут він побачив багатьох колег, познайомився з молодими педагогами. З ним радісно і привітно вітаються випускники, а молодші учні, затамувавши подих, з повагою спостерігають за сивочолим істориком.
Заступник директора Інна Анатоліївна Юрист ще 1986 року прийшла в школу молодою вчителькою початкових класів і залишилась донині.

– Є в школі й кілька учительських династій, а є випускники, які повертаються вже вчителями. Це – найвища оцінка закладу. Зараз у школі навчається мій онук Владислав, син теж її закінчував. 30 років життя я присвятила рідній школі й сьогодні щиро вітаю всіх і дякую долі, що звела мене з такими прекрасними людьми, – радіє Інна Анатоліївна.
Випускниця ЗОШ №17, а сьогодні депутатка від УКРОПу в міській раді Юлія Дацюк каже, що її школа найкраща, а шкільні роки згадує з теплотою і щемом. Вдячна вона також учителям, які правильно спрямували її на життєвому шляху. А на свято в рідну школу пані Юля прийшла не з порожніми руками: з депутатського фонду на потреби школи вона виділила 20 тис. грн.
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» також щиро вітає всю шкільну родину з 45-річчям і бажає й надалі розвиватися, зростати, квітнути!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus