USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фото та відео головних подій після перемир'я. ОНОВЛЕНО

1 Липня 2014 21:15
Бої на Донбасі тривають. Військові, які беруть участь в антитерористичній операції почали наступ на терористів відразу з декількох напрямів. Силовики почали активне просування вздовж українсько-російського кордону, видавлюючи терористів з контрольно пропускних пунктів.

19: 25 Сили антитерористичної операції взяли під контроль населені пункти Старий Караван та Брусівку на Донеччині.

17:30 В результаті авіаудару сил АТО по базах терористів біля Краматорська знищили до тисячі бойовиків. Ця цифра може варіюватися у межах 800-1000 терористів. Решті вдалося розбігтися.



16:05 Військові вибили бойовиків із пункту пропуску «Довжанський» на кордоні з Росією в Луганській області. Відновлений контроль українських військових. Петро Порошенко привітав прикордонників з цією перемогою.



13:00 Артилерія 25 окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади розгромила тренувальний табір терористів під Слов'янськом. Знищено мінімум 250 терористів, велика частина з них - чеченці.



Хроніка подій в зоні АТО після закінчення перемир'я, яку опублікував Кореспондент.net:

11:20 У мережі з'явилося відео, на якому зображені освітлювальні снаряди в місті Селідове (Донецька область).



11:15 Вежа, що впала на горі Карачун



11:10 Як повідомляють російські ЗМІ, літак Су-24 був збитий під Сніжним. Двоє пілотів катапультувалися.

11:05 Повідомляється, що разом з журналісткою Громадського ТБ Анастасією Станко був викрадений оператор Ілля Безкоровайний.



11:00 У Краматорську під обстріл потрапила маршрутка - чотири людини загинули, п'ять поранені.

10:45 Обстріл Краматорська триває.



10:00 Танковий бій іде в селищі Карлівка під Донецьком.

8:30 У Карлівці, Слов'янську, Краматорську та Сніжному відновилися бої.

8:15 У НАТО повідомили, що Росія зосередила на кордоні з Україною важке озброєння.

8:00 Великі групи сепаратистів переходять на сторону сил антитерористичної операції і видають дані про скупчення сепаратистів, повідомив спікер АТО Олексій Дмитрашковський.

7:30 До Луганська вночі в'їхала колона військової техніки.



7:00 По опорних пунктах сепаратистів почали завдавати авіаційні та артилерійські удари.

6:30 У центрі Донецька почалася запекла стрілянина.

4:30 Сили антитерористичної операції на Донбасі завдають ударів по позиціях сепаратистів.

4:00 Журналістка Громадського ТБ Анастасія Станко і оператор взяті в полон представниками самопроголошеної "Луганської народної республіки", повідомляє сайт журналістів.



3:00 Під Слов'янськом в результаті обстрілу впала телевежа, заявили очевидці.



2:30 Петро Порошенко повідомив США, Німеччину і Францію про припинення перемир'я на Донбасі.

2:00 Сепаратисти заявили про відновлення обстрілу Краматорська українською армією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
иван Показати IP 1 Липня 2014 12:43
Я немаю жодних надій до візантійской украінской політики : по перше за роки незалежності всі ті що гнобили і крали в народу сидять в парламенті-стали генералами-керують в одміністраціях і установах : Війну назвали ато -зробивши з нею гру в зарницу -результат сотні вбитих замучених украінців патріотів як із сходу так і заходу : Тому на мою думку :- повинні обявити воений стан на територіі лугандона : в кожному населеному створити военні комендатури-а заодно із працівників силових структур загони СМЕРШ (смерть руським шпионам и диверсантам ) : В тилу вже повинні на повну потужність працювати заводи і фабрики для виготовлення продуктів-одягу і озброення для війскових все повинно бути підпорядковане захисту і обороні державі : Сімья кожного участника военних дій повинна бути взята на забезпечення держави ( безконкурсне поступлення дітей в учбові заклади- матеріальна допомога-робота- житло в разі загабелі вся сімья довічно мае бути забезпечена всіма льготами і соціальними гарантіями ) : Подивіться нічого незмінилося корупція із середини проідае державу-ніхто з нею небореться всі ці самі слимаки в владних кабінетах : Вірити треба тільки собі і українському народу більше нікому ні меркель-перкель ні другим : І один важливий момент в росіі проживае міліни українців е діти внуки тих яких репресували а кістки йх батьків і дідів біліють на соловках чи нижньому тагілі :- треба звернутися до них хай створюють рухи опору-підпільну війну проти путінсоко росіі і багато багато нестандартних рішень на теротиріі ворога : Все що робиться в верховній раді це торги за місце біля корита -там може е 10 депутатів які щирі в своіх патріотичних діях остальне це сміття : А хто прийшов Булатов -поцікавтися що то особа-чи вічна Геращенко-ляпіна яворівські : Люди будьте пильні ніколи ці багатіі для нас доброго нічого незроблять
СМЕРШ до иван Показати IP 1 Липня 2014 14:07
Шкідливо дивитись багато фільмів!:)
Лучанин до иван Показати IP 1 Липня 2014 15:52
Ті мільйони українців, що пролживають в росії, їм вже настільки мозги промили, що вони ніколи на путінський режим нічого поганого не скажуть. Про що можна говорити, якщо рідні брати і сестри між собою пересварились!
Коля до Лучанин Показати IP 1 Липня 2014 16:50
Я українець, я живу в Росії, за Путіна не голосував, хунта не подобається. Маю можливість дивитися як укр так і рос канали. Мозок промивають однаково успішно що в Україні що в Росії. З родичами з України намагаємося не говорити на політичні теми, бо це все марна суперечка, тільки нерви псувати.
Анонім до иван Показати IP 1 Липня 2014 18:30
Кацапе, який дурень тобі робив переклад?
иван до Анонім Показати IP 1 Липня 2014 18:36
переклад мені робить анонім -нехочу називати його фамілію бо в нього заберуть гонорар і завтра небуде чим йому похмелитися
Patrik до иван Показати IP 1 Липня 2014 19:35
Багато так написав, а толку? Такий собі гуру безграмотний... Ниєш тут на сторінці, розвів нудоту... А хто сказав, що ми віримо владі? Що ти пропонуєш? Не захищати рідну землю, а їхати в росію і там вести партизанську боротьбу? Вперед! Тебе тут ніхто не тримає... А мудрий український народ захистить Батьківщину і розбудує її як сучасну Європейську державу, контролюючи при цьому владу! І це буде наймогутнішим ударом по зовнішнім і внутрішнім ворогам України! Я в це вірю і ми до цього йдем.
иван до Patrik Показати IP 1 Липня 2014 20:12
я на коліні пишу в палатці -а ти таке маеш відношення до українського народу як поп Кирил к религии ( нефоресействуй а то пошлю нах*р бику із салапаевки)
лучанин Показати IP 1 Липня 2014 13:31
Да, ви, Іван, праві на 1000%.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus