USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Росія завербувала 800 бойовиків «Хезболли» для війни в Україні, – ЗМІ

26 Березня 2022 11:52
Угруповання «Хезболла» погодилося відправити 800 бійців в Україну для участі в бойових діях на боці Російської Федерації.

Про це повідомляє російське опозиційне видання «Новая газета». За вбивство українців бойовикам пообіцяли платити по $1500 на місяць, пише УНІАН.

За наявною інформацією, представники російської приватної військової компанії «Вагнер» провели зустріч із бойовиками «Хезболли». Було нібито досягнуто згоди про найм 800 бійців. 200 з них мають перекинути до Білорусі до кінця місяця.

Росіяни набирають бойовиків «Хезболли» з найдосвідченіших батальйонів «Аль-Аббас» та «Аль-Радван».

«Підрозділи «Хезболли», які відправляють в Україну, можуть виявитися серйозним фактором впливу на перебіг бойових дій. «Хезболла» – згуртована, вміла, сучасна армія прикладної дії. По суті, бойові дії – це спосіб життя «Хезболли», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus