USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Фото Луцька – на виставці у Вільнюсі

5 Квітня 2011 12:57
Серед 48 фотоетюдів, представлених у виставковій галереї Сейму Литовської Республіки, є 7 фотографій з пейзажами Луцька.
Виставка фоторобіт «Україна - Литва: мости дружби» відкрилася минулого тижня у Вільнюсі, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради.
Захід присвячений об’єктам спільної культурної спадщини періоду Великого князівства Литовського, зокрема замкам, які збереглися на території України.
Виставка стала результатом роботи литовської експедиції, яка відвідала Україну минулого року з метою започаткування двостороннього проекту щодо дослідження та збереження спільних пам’яток історії.
Кілька днів вона перебувала у Луцьку.
Захід організували голова Товариства «Парк Великого князівства Литовського» Альгімантас Бірбілас та депутати Сейму Литви Гінтарас Сонгайл і Казімірас Уока.
У церемонії відкриття взяли участь представники Посольства України в Литві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus