USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Героя Максима Гринчишина поховали на Алеї слави

22 Лютого 2017 16:25
Рідні, близькі та просто небайдужі лучани востаннє попрощались з загиблим на сході українським захисником Максимом Гринчишиним на псевдо «Прометей».

Ще вранці на Театральному майдані в Луцьку зібралося багато люду. Там і відбулася громадська панахида. Рідні і близьки загиблого розповіли щемливі подробиці із життя Героя, його харизму і любов до Батьківщини. Ще близько тисячі лучан вийшли на центральний проспект міста, аби схилити голову перед чоловіком, який віддав своє життя за наше мирне небо.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК ПРОЩАЄТЬСЯ З «ПРОМЕТЕЄМ»: ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ ВІДДАЛИ ШАНУ ГЕРОЮ

Процесія пройшла проспектом Волі до Київського майдану, звіти поїхали на міський цвинтар в селі Гаразджа.

Священнослужителі прочитали заупокійну молитву, рідні та близькі віддали «Прометею» останню шану. Поховали Максима на Алеї слави, де спочивають волиняни, які віддали життя на війні проти російських найманців на сході України. Востаннє для нього прозвучав свист куль – в небо їх випустили на честь загиблого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
волиняка Показати IP 22 Лютого 2017 17:12
Шановні - вибачайте! При всій повазі до загиблих Героїв, но ніхто раніше не влавштовував такої "помпи"! Скільки людей полягло, а чим Гринчишин відрізняється від інших?! Тому, що він брат відомої ... яки мають більше грошей, щоб це все так розпіарити? Люди вже взагалі розум втратили, а інші на це все ведуться!!!
А ндрій до волиняка Показати IP 22 Лютого 2017 18:04
Побійтеся Бога і покайтеся!Чому Ви заздрите?
Анонім до волиняка Показати IP 22 Лютого 2017 18:19
Не несіть бред, в чому ви вбачаєте піар, в тому що героя, який віддав своє життя в останню дорогу провели пішою ходою до Київського майдану і при цьому перекрили на годину рух транспорту - це рахується піаром ????????
справедливий до волиняка Показати IP 22 Лютого 2017 22:36
Ти не волиняка ти дебіляка
123 до волиняка Показати IP 22 Лютого 2017 23:12
Ви втрачали рідних на війні...Що ви городите...? Смерті молодих людей не мають бути звичайним явищем...Вони віддали життя за наш з вами спокій...схаменіться!!!
Лучанка Показати IP 22 Лютого 2017 18:17
волинянка, не опускайся так низько.. Кожен загиблий на війні вартує таких почестей. Бо він захистив своїм життям твою попу. А втратила (а може й і не мала) взагалі розуму ти нешановна. Безпардонності і тупості твоєї не має меж..Такі персони, як ти явний позор Луцька і України загалом
БТрО Волинь до Волин Показати IP 22 Лютого 2017 18:27
Безумовно інші загиблі не гірші. Але треба відкривати очі лучанам, що війна не скінчилася, що продовжують гинути наші хлопці. Якщо раніше було сподівання, що може це останній загиблий, - то зараз ми розуміємо, що смерті Героїв, НА ЖАЛЬ, ще будуть, - дай Боже, щоб я помилявся... Тому треба, щоб такі скорботні заходи збирали якнайбільше людей для вшанування Героїв, а заклади розважальні виконували розпорядження міської ради...
Лучанка Показати IP 22 Лютого 2017 19:01
Мені здається що або дехто тільки побачив що йде війна і як перший раз, або це спроба вусатоі і команди показати розмах. Дійсно дивно. Дві крайності- або все або нічого. Так пропишіть весь етап вшанування героїв для всіх одинаково, щоб хоч тут не показувати різний сорт людей чи як... А вусата видно наслідує ще одну Юлю з Києва, сумочка Луї Вітон, і бідна нещасна, заробила за державні кошти((
До БТрО *ВолиНЬ* Показати IP 22 Лютого 2017 20:45
Де ж ти був такий правильний коли ви після бунтів чухнули з сектора в грудні 2014 року перед *Дебальцевським котлом* сюда на ВОЛИНЬ. Нестидно перед 128 ,17,80.
Ще один з БтРО ВОЛИН до До БТрО *ВолиНЬ* Показати IP 23 Лютого 2017 04:17
А ти такий розумний хотівби щоб ще й нас ховали. Доречі ми від своїх обовязків не відмовлялись. А ти певно і пороху не нюхав тож мовчі ЙОЛУПЕ.
Ігор Показати IP 22 Лютого 2017 20:53
Так хто ж каже що має бути по іншому, тільки така шана, чому раніше того не робили, чи нікого не вбивали, новини частіше дивіться, але очі треба відкривати і бачити все а не через пальці, до речі сумка вусатоі 10тис грн, телефон 900дол. Яков з Башкаликом про незаконне будівництво, документи треба ж робити. А труна героя дешевенький і завтра оті прихвостні забудуть і От подумайте, перемовини вона виде до сесії, може ще відтягнеш , влади так хоче, а світло вам і так будуть відключати. Дивіться проросте насіння билоі влади самі з вилами потім підете((
ввв Показати IP 22 Лютого 2017 23:28
Не гоже про померлих погано говорити ,тим більше про солдат.Гріх.
Торі до ввв Показати IP 23 Лютого 2017 09:27
А ніхто і не говорить погано, уважніше читайте коментарі
До БТрО *ВолиНЬ* Показати IP 23 Лютого 2017 09:54
А самому не стидно перед Дебальцевим смотатись і корчити з себе нацгероя,могли б техніку залишити в Артьомовську ,а не гнати через всю Україну у Володимир ,народ потім на одних дісках виїзджали з котла Пороху не нюхав зато від *градів* ригати хочеться, і БТрО
Ще один з БтРО ВОЛИН до До БТрО *ВолиНЬ* Показати IP 23 Лютого 2017 11:09
Тобі сильно не допомогли б шкільні автобуси. Так від градів чі Водочкі тебе ригати тягне? Ми своє відбули і через два місяці знов поїхали то мовчі. Мені взалі здаєтться що ти "аватаром" був.
українка Показати IP 23 Лютого 2017 11:15
Уже третій рік йде тотальне винищення українського народу. Наголошую, саме українського. І ким?! Не лише Путіним, а й українською владою, очолюваною ненаситними євреями.
До БТрО *ВолиНЬ* Показати IP 23 Лютого 2017 13:09
А БРДМи ,БТР, це що не техніка.Дебальцево на вашій совісті,*гордіться цим*....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus