USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Герої не вмирають: у центрі Луцька запалили лампадки в пам'ять про загиблих. Фото

21 Листопада 2018 18:21
Сотні лучан зібралися на Театральному майдані, біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – загинули за єдність України», аби помолитися за загиблих євромайданівців, а також покласти квіти до стели та запалити лампадки.

Скорботний захід відбувся 21 листопада, у п’яту річницю початку Революції Гідності.

Попередньо містяни долучилися до панахиди за померлих на Майдані волинян, яку звершили на меморіалі «Вічна слава» біля пам’ятника Героям Небесної сотні. Потім учасники заходу урочисто вирушили через проспект Перемоги та вулицю Винниченка до центру Луцька.

Серед присутніх – ветерани АТО, волонтери, родичі загиблих, представники влади, духовенство та небайдужі.

Опісля спільної молитви та освячення стели пам’яті всі поклали квіти до стенду, виклали запаленими лампадками напис «Герої не вмирають!» і заспівали Гімн України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus