USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ГО Волині співпрацюватимуть у сфері децентралізації

12 Липня 2017 16:16
Волинські громадські організації налагодять спільну систематичну роботу задля ефективної реалізації реформи децентралізації в області.

Майбутню співпрацю представники вищих навчальних закладів Луцька, громадських організацій і «Центру розвитку місцевого самоврядування» обговорили 12 липня під час засідання круглого столу. Захід відбувся у приміщенні волинського «Центру розвитку місцевого самоврядування».

Як відзначила експерт із децентралізації Волинського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» Оксана Урбан, мета зустрічі полягає не тільки у налагодженні контактів між громадськими організаціями, а й у виробленні спільної платформи для подальших кроків.
Оксана Урбан додала, що «Центр розвитку місцевого самоврядування» співпрацює з місцевою владою, аби спільно допомагати громадам після об’єднання.

Крім того, учасники заходу обговорювали можливість налагодження уже об’єднаними територіальними громадами співпраці з закордонними партнерами, питання освіти в районах, розподілу коштів між громадами, розвиток технологій і ресурсів у області.
На зустрічі було підкреслено, що, насамперед, потрібно визначити відмінні особливості кожної місцевості на Волині, аби з часом їх розвивати та популяризовувати.

Експерт із регіонального розвитку Петро Гоцалюк відзначив, що особливої уваги зараз заслуговують проекти стосовно впровадження альтернативних джерел енергії. Та додав, що не потрібно забувати й про розвиток культури та туризму в регіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus