USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головний міліціонер області приймав юних, але почесних гостей

10 Грудня 2013 17:04
У числі шістнадцяти учнів, котрі стали переможцями і призерами всеукраїнського конкурсу «Я – європеєць» та відвідали Литовську Республіку, було троє волинян.

Як Волинські Новини повідомляли раніше, Андрій Васюренко із навчально-виховного комплексі «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» міста Горохова зайняв перше місце. Друге місце зайняла Ірина Джабка із гімназії №21 міста Луцька, а Андрій Шваюк став володарем гран-прі.

Начальник міліції Волині зустрівся зі школярами, котрі стали призерами конкурсу, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.
Завітавши на гостину в обласне управління міліції, старшокласники разом зі своїми вчителями відвідали музей органів внутрішніх справ та поспілкувалися із начальником УМВС України у Волинській області генерал-майором міліції Олександром Терещуком.

«Мені надзвичайно приємно, що ви взяли участь у цьому конкурсі, виявили високий рівень свідомості та духовного розвитку, висловили у творах-есе власне бачення свого майбутнього та майбутнього нашої держави. І ще більш приємно, що ваші роботи отримали гідне визнання компетентного журі. Дійсно, за своїм географічним розташуванням, історичними передумовами та національними традиціями Україна давно вже є європейською державою, а тому прагнення українського народу зайняти своє почесне місце серед інших країн Європи є цілком закономірним», - сказав головний міліціонер Волині.
Варто відзначити, що конкурс есе «Я – європеєць» проводився в рамках спільної програми Українського державного центру позашкільної освіти, Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» разом із Посольством Литовської Республіки в Україні та за підтримки Міністерства внутрішніх справ України. У фіналі серед більш як 300 робіт визначили кращих із кращих (перше, друге та третє місця посіли 15 школярів). Кожен школяр, який долучився до творчих змагань, висловив власне бачення щодо розуміння важливості стратегічного розвитку держави.
Своєю чергою старшокласники подякували Олександрові Терещуку за унікальну можливість поспілкуватися у такій невимушеній дружній обстановці.
Насамкінець школярам вручили листи-подяки, енциклопедії та м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ласка Показати IP 10 Грудня 2013 18:10
голімі понти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus