USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грошей вистачить лише на підручники для 11-х класів

8 Липня 2011 17:03
У Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту України обіцяють вчасно й у повному обсязі забезпечити підручниками лише учнів 11-х класів.
Про це на прес-конференції повідомив директор Департаменту дошкільної та загальної середньої освіти міністерства Олег Єресько, – інформує zaxid.net.
«Підручники будуть готові та розвезені по школах вже до Дня Незалежності, – запевнив Єресько. – Міністерство виділило 120 мільйонів гривень на друк, зберігання та доставку. Буде надруковано 5 мільйонів книг, серед яких 127 найменувань – підручники різних рівнів та на різних мовах».
Водночас, за словами Єреська, на друк всіх підручників для учнів інших класів коштів не вистачає.
За словами першого заступника директора Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Святослава Серебрянського, підручники друкуються з квітня і на сьогодні вже видрукувано понад третина тиражу, серед яких 10 найменувань: хімія, фізика, екологія та інші.
Доставку підручників у школи обіцяють розпочати з наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 8 Липня 2011 23:36
кому вони треба? надрукують знову матеріал так, що вивчити його буде неможливо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus