USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Підручники для луцьких учнів нарешті почали надходити

18 Грудня 2015 16:57
Частина необхідних підручників, яких не вистачає луцьким учням, почала надходити в заклади.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, материнства і дитинства Луцької міської сьогодні, 18 грудня.

Нагадаємо, учні 4-7 класів досі не отримали підручників і вчаться або на ксерокопіях, або на електронних носіях.

Нагадаємо, нові підручники для учнів 4-х і 7-х класів, хоча їх обіцяли ще в жовтні, так і не видали. Як пояснювала нещодавно заступник начальника управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна, така ситуація виникла через фінансову бюрократію.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ЗМУШУЮТЬ ВИКУПЛЯТИ ПІДРУЧНИКИ?

Зі слів начальника міського управління освіти Олега Гребенюка, частина необхідних підручників для учнів 4-7 класів уже почала надходити. Наразі, вже 50% від потреби починають надходити.

До слова, каже Олег Гребенюк, свого часу пропонувалося, аби підручники купувалися за кошти міського бюджету. Але це – більше 3 мільйонів гривень. Зрештою від цієї ідеї відмовилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
учень Показати IP 18 Грудня 2015 19:07
треба було після травневих свят почати видавати підручники то доТрійці може впорались би
Андрій Показати IP 18 Грудня 2015 19:17
в 21-му столітті підручники? Планшет і все, ні тобі тяжеленних рюкзаків, ні витрат на друк, доставку. Через інтернет закачали PDF-ку, і все, вчитися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus