USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін підписав рішення про виділення коштів волинським гірникам

26 Березня 2015 11:19
Волинські гірники отримають заборговану за січень зарплату. Відповідне рішення підписав Кабмін. Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

25 березня стало відомо, що рішення про виділення коштів прийнято. О 19-й годині підписано Постанову Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті на поповнення обігових коштів або збільшення статутного фонду вуглевидобувних підприємств для погашення простроченої заборгованості із заробітної плати працівникам, що утворилася на 1 січня 2015 року».

Копію відповідного документа передали гірникам.

Відтак, очікується надходження першого траншу в розмірі 15 мільйонів гривень на погашення заборгованості шахтарям уже сьогодні, 26 березня. Голова облдержадміністрації дав доручення керівництву головного управління Держказначейства України у Волинській області проконтролювати надходження коштів відповідно до постанови Кабміну № 129.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Романова Ольга Показати IP 26 Березня 2015 11:35
Дуже хочеться вірить, що на цей раз гроші до гірників дійдуть, а не осядуть у кишені чергового чиновника.
Анатоль_ Показати IP 26 Березня 2015 17:04
Щиросердечна подяка та доземний уклін від мене особисто та від Наталії Семенівни- Голові Волинської ОДА пану Володимирові Гунчику та Нововолинському міському голові пану Вікторові Сапожникову за неустанну батьківську турботу та піклування про непросту долю волинських гірників!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus