USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Гроші, які Медведчук з Путіним заробляють на українцях, повертаються кулями на Донбасі

2 Лютого 2018 13:33
Попри те, що війна на сході України триває уже четвертий рік, неофіційно вплив Росії на країни світу збільшується, адже всі вже «втомилися» від України.

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця говорив під час суспільно-політичного ток-шоу телеканалу «1+1» «Право на владу» 1 лютого.

«Сьогодні збільшується лобі Росії в Америці, Брюсселі, ОБСЄ – скрізь. І причина – не тільки в Росії. Я спілкуюся з багатьма політиками і бізнесменами з Європи, і вони мені кажуть, що втомилися від нашої України», – сказав Ігор Палиця.

Він акцентував, що в той час, коли Європа вводить санкції та не торгує з Росією, зазнаючи мільярдних збитків, Україна купує російське паливо.

«Ми сьогодні купуємо 80% дизпалива через Новоград-Волинський, через фірму Віктора Медведчука. Це паливо він купує в «Роснафти». Йому дають знижку від світових цін на 30 доларів, а він продає паливо з націнкою у тридцять доларів. Він сьогодні заробляє разом із Сєчиним і Путіним 60 доларів на тонні. У місяць – це 200 тисяч тонн нафти, 2,5 мільйона тонн на рік (таким чином прибуток від «схеми» становить 150 мільйонів доларів на рік, - ВН). Сьогодні ми даруємо їм ці гроші. Як ви думаєте, якщо частка Медведчука залишається в нього, то куди йде частка Сєчина та Путіна? Це наші гроші, які повертаються кулями нашим людям на Донбасі», – наголосив голова Волинської облради.
Також Ігор Палиця звернувся до представників українського парламенту. Він підкреслив, що українці втомилися від постійної економічної кризи, тож, аби люди не змушені були виїздити за кордон на заробітки, де їх сприймають як дешеву робочу силу, необхідно розвивати економіку держави.

«За нас ніхто нічого не зробить. Я був проти того, щоб у СБУ за Януковича сиділи представники ФСБ, так само зараз проти того, щоби в СБУ сьогодні сиділи представники ЦРУ. Давали поради – так, сиділи – ні.

Ми самостійна, незалежна країна. У вас (парламентарів, – ВН) – обмаль часу, за який потрібно напрацювати та прийняти економічні закони, щоб у нас запрацювала промисловість, економіка, збільшилися інвестиції та зарплати», – акцентував голова Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus