USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гурт BRUTTO презентує у Луцьку альбом «РОКІ»

13 Жовтня 2017 11:06
Сергій Міхалок і гурт BRUTTO представлять у Луцьку нову концертну програму на підтримку свого третього альбому «РОКІ». Виступ відбудеться 13 жовтня у Opera Club (проспект Волі, 42) о 19.00.

Новий тур стане символічним для BRUTTO – 1 вересня гурту виповнилося три роки. За цей невеликий термін Сергій Міхалок і його «Бригада Революційного Угару» записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали сотні концертів в Україні, Європі, США і Канаді, тріумфально повернулися в Білорусь і підкорили десятки рок-фестивалі, і серед них – найбільший фестиваль Східної Європи Sziget.

Поєднання яскравих пронизливих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе мислячу молоду фан-базу #BRUTTONOSTRA. Фани зможуть не лише вперше почути пісні з нового альбому «POKI» наживо, але й увірватися в слем під перевірену міць з музичного арсеналу BRUTTO. Найвідданішi прихильники отримають номерні фірмові карти, з якими вони зможуть безкоштовно відвідувати будь-які концерти колективу на все життя.

«BRUTTO – більше ніж музичний гурт. Це філософія, громадянська позиція і життєвий вектор. BRUTTO – музичний локомотив. Пісні – його паливо й запал. Фани – його сила і гаряче серце», - зазначають про гурт організатори.

Графік туру:

5 жовтня - Запоріжжя

6 жовтня - Дніпро

7 жовтня - Кривий Ріг

8 жовтня - Кропивницький

11 жовтня - Житомир

12 жовтня - Рівне

13 жовтня - Луцьк

14 жовтня - Тернопіль

15 жовтня - Хмельницький

18 жовтня - Ужгород

19 жовтня - Львів

20 жовтня - Івано-Франківськ

21 жовтня - Чернівці

22 жовтня - Вінниця

26 жовтня - Полтава

27 жовтня - Харків

29 жовтня - Чернігів

1 листопада - Херсон

2 листопада - Миколаїв

4 листопада - Черкаси

5 листопада - Умань

18 листопада - Київ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus