USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Гурт The Blast з Луцька випустив другий міні-альбом

29 Жовтня 2019 22:51
Гурт The Blast з Луцька випустив свій другий міні-альбом під назвою «Loco Motive» (Скажений мотив).

Окрім авторських творів, до складу EP (міні-альбому) увійшла також пісня українських січових стрільців «Ой, у лузі червона калина». У стилі Death Groove вона зазвучала значно потужніше та епічніше за будь-яку з існуючих версій оригіналу.

Також реліз містить ліричну «пісню для дівчат» під назвою «Don’t Be So Blind». Вперше її виконав луцький гурт F.A.T., у якому шість років тому грали теперішні учасники «бластів» – гітарист Володимир Кунаков та вокаліст Володимир Гриб.

Саунд-продюсером альбому виступив лучанин Сергій Мінаєв.

Обкладинку намалювала луцька художниця Юлія Шанюкевич. Вона також є автором «обличчя» першого міні-альбому гурту The Blast – Boiling Blood, на якому зображені розлючені очі фронтмена гурту.

Нещодавно, на підтримку EP, вийшов кліп, відзнятий на заглавну пісню цього релізу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 30 Жовтня 2019 16:05
Хлопці, ви круті! Не раз була на вашому концерті і хочу сказати, що ви супердрайвові! Чекаю наступних кліпів та концертів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus