USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Як часто розлучаються в Україні

13 Червня 2013 17:00
Від 52% до 62% розлучень в Україні припадає на молоді сім'ї.

Про це сьогодні під час прес-конференції в УНІАН повідомив директор Департаменту сім'ї та дітей Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса.

Він зазначив, що сьогодні підтримка держави повинна бути направлена на формування іміджу сім'ї, на підготовку молодих людей, які вступають до подружнього життя, оскільки є дуже багато викликів, до яких вони не готові.

«На сьогодні в Україні лишається високий рівень розлучень серед молодих сімейних пар. Молоде подружжя не проходить відповідні навчання. Якщо подивитись статистику, то пік розлучень припадає на перші роки подружнього життя - від 3-х місяців до півтора року. Саме в цей період виникає непорозуміння між чоловіком та жінкою, недовіра, фінансові труднощі», - сказав він.

Колбаса також зауважив, що у 2012 році було укладено 278 тисяч шлюбів, а відсоток розлучень сягнув 61%.

Своєю чергою, експерт з питань сімейної політики та сімейних стосунків, президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім'я» Адріан Буковинський зазначив, що серед пар, які живуть в громадянському шлюбі, 95% через певний проміжок часу розлучається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
яна Показати IP 13 Червня 2013 18:24
Моральна катастрофа!!!
я Показати IP 13 Червня 2013 20:29
часто-часто Я теж ото розлучився... треба шукати молодших!!!!!!!
цікаво Показати IP 13 Червня 2013 20:55
А чим тебе старша не влаштовувала? Чи ти її? Розлучилися через вік?
леся Показати IP 13 Червня 2013 21:50
Звертаюся до чоловіків. Не пиячте! Алкоголізм часто є причиною розлучень. І ще причиною фізичної і моральної деградації. Жінкам вашим і дітям потрібні мужчини і тати, а не хрони. Зрештою, алкаші самі собі не потрібні.
андрiй76 Показати IP 14 Червня 2013 08:12
Звертаюся до жінок.Не виносьте"мозги"чоловікам і не намагайтеся зайняти лідируючу позицію в сімї і тоді ми не будемо шукати більш молодших і спокійніших та врівноваженіших.Сприймайте нас такими якими ми є.Так як ми сприймаємо вас з усіма вашими недоліками і достоїнствами і не намагаємось"переробити вас під себе"-так як це робите ви.Давно вже відомо,що жінки у своїх вчинках керуються лише емоціями,тоді як ми-розумом і логікою.По статистиці ініціаторами розлучень у80% випадків являються саме жінки,що ще раз доказує всю правоту сказаного вище.Отже робіть висновки шановні,зрештою"істерички"нікому не потрібні...
андрiю 76 Показати IP 14 Червня 2013 10:05
Ти майже правий. Але перший крок для розлучення повинен зробити чоловік! Якщо за нього це робить жінка - значить такий чоловік її не вартий!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus