USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як Київ святкує свій день. ВІДЕО

26 Травня 2013 10:55
У столиці почали святкувати День Києва. Учора та сьогодні у всіх районах міста заплановано понад 200 розважальних заходів на будь-який смак.

Автолюбителям та шанувальникам квітів варто вирушити на Співоче Поле – там відкрилася виставка зелених автомобілів: надсучасні спортивні машини, «Запорожець», і навіть найперше українське авто – так організатори називають воза із кіньми. Серед найпопулярніших експонатів – пригода на дорозі.

Авторка цієї скульптури Олена Геннадіївна розповідає – на створення знадобилося 2 тижні, а тисячі саджанців почали вирощувати ще у лютому.

До створення скульптур долучилися не лише дизайнери та флористи, а й агрономи та слюсарі: деякі металеві каркаси зі справжніх деталей складали спеціально для виставки. Інші авто – це ті поламані, яким дали нове життя.

А в Київській фортеці розважали піснями й танцями. Відкривав свято виступ фольклорного ансамблю «Берегиня», далі відповідний настрій підхопили танцювальні та самодіяльні колективи і з Києва, і з інших міст України.

На Андріївському узвозі відзначали день столиці з французьким шармом. На ярмарку можна було придбати картини художників з Франції, спробувати страви їхньої кухні. Та найбільше людей захоплювали французькі танці. Ця мова спілкування об’єднала всіх незалежно від національності та віку.

Столиця гулятиме протягом вихідних. На майдані Незалежності заспівають зірки української сцени, на Олімпійському оберуть футбольну королеву. Ну і апогей свята – у неділю на головній площі столиці – святковий феєрверк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 28 Травня 2013 21:10
Цікаво а як буде проходити святкування дня Луцька))) і день незалежності. Будуть щось робити чи як завжди одні пенсіонери на сцені будуть?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus