USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як семінаристи та журналісти ліс садили. ФОТО

25 Квітня 2013 10:22
Близько 8 гектарів зелених насаджень заліснили семінаристи Волинської православної богословської академії та працівники Волинської державної телерадіокомпанії у рамках всеукраїнської акції держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Сосновий лісок, над яким трудилися 30 семінаристів та 20 журналістів, ростиме на території Торчинського лісництва Державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство, - повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.



Зауважимо, що попри погодні умови, акція на Волині цього року стала наймасштабнішою у порівнянні з попередніми. Лісівники та їхні помічники заліснили 1100 гектарів, висадивши на них 9 мільйонів штук сіянців.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus