USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які злочини найпопулярніші серед луцьких підлітків

16 Липня 2013 13:13
Розслідування восьми кримінальних справ закінчила міська прокуратура у поточному році. Неповнолітні, кажуть правоохоронці, стали чинити менше злочинів. Дослідження стосується, власне, обласного центру.

Так, за словами працівників прес-служби прокуратури міста, в Луцьку спостерігається стійка тенденція до зменшення злочинів, вчинених неповнолітніми. Якщо у 2011-ому році близько скоїли 80 злочинів, то минулого року їх стало значно менше – майже 60.

Загалом минулого року «найпопулярнішими» видами злочинів, які скоювали діти, були крадіжки, хуліганство та грабежі.

Торік 4 неповнолітні особи вчинили злочини, будучи нетверезими. У 2011 році кількість п’яних дітей–хуліганів становила 15.

Оксана Швець пояснює, що задля профілактики злочинності серед дітей прокурори міста проводять роз’яснювальну роботу. Зокрема перед початком літніх канікул правоохоронці провели лекції у школах міста і розповіли учням про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення злочинів, як захистити себе та однолітків від зловмисників і куди звертатися за допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Думка Показати IP 16 Липня 2013 13:24
Дитячу злочинність породжує вседозволеність дітей. Діти добре знають про свої права, а про обов'язки - забувають!
андрiй76 до Думка Показати IP 16 Липня 2013 19:02
Дитячу злочинність породжує купа вільного часу,який немає чим зайняти.А також недоліки виховання і соціальне розмежування на багатих і бідних.При Союзі такого не було.Кожна дитина була чимось зайнята після школи у гуртках чи спортивних секціях.Ось тому діти не мали вільного часу на всяку дурню і виростали в нормальних членів суспільства.Хоча і при Союзі були"виключення",але не так массово як зараз...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus