USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович задумав створити електронну бібліотеку

17 Березня 2011 17:09
В Україні має функціонувати повномасштабна електронна бібліотека.
Про це під час засідання громадської гуманітарної ради заявив Президент України Віктор Янукович, – інформує Дзеркало тижня.
Він сказав, що ситуація в культурній та науково-освітній сферах на сьогодні гірша, ніж 20 років тому.
За словами Януковича, він доручив низці відомств у короткі терміни внести пропозиції щодо розвитку та будівництва інфраструктури, яка б забезпечила створення електронної бібліотеки.
«Підтримка меценатів, раціональне використання грантів, можливості діючих громадських організацій, максимально ефективне використання наявних державних коштів – усе це має забезпечити успішність проекту», – додав глава держави.

«Давайте створимо ресурс, на якому у відкритому доступі буде представлено все найважливіше, що створено на нашій землі впродовж століть. Давайте доповнимо його тим, що упродовж 20 років продукувалося науковими інститутами та театрами, видавництвами та студіями звукозапису. Давайте відкриємо людям те, що зберігається в запасних фондах музеїв... – заявив глава держави. - Давайте започаткуємо рух зі створення культурної матриці, що дозволить пізнати культурну Україну».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus