USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович хоче створити ще одну держструктуру

24 Січня 2011 12:57
Президент України Віктор Янукович вважає за необхідне створити Державний фонд регіонального розвитку.
Про це він сказав на засіданні Ради регіонів, повідомляє Економічна правда.
«Я наполягаю, щоб фінансування стратегічних проектів регіонального розвитку і міжрегіональної співпраці здійснювалося через окремий фонд, назва якого, Микола Янович, – Державний фонд регіонального розвитку», – сказав Президент.
Янукович зазначив, що в Європейському Союзі існує подібна структура, яка продемонструвала свою ефективність.
Зокрема, за словами президента, такий фонд зможе відповідати за фінансування проектів будівництва доріг, енергетичних і житлово-комунальних мереж, інших об'єктів інфраструктури.
Крім того, цей фонд зможе інвестувати створення робочих місць, надавати фінансову допомогу для підприємств малого і середнього бізнесу, діяльність яких зосереджена у пріоритетних сферах розвитку регіону.
Також, за словами Януковича, фонд зможе координувати роботу між державними фінансовими інвестструктурами та іншими фінансовими установами, які допоможуть фінансувати регіональну програму.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ян Показати IP 24 Січня 2011 14:33
От вам і скорочення. Слово президента.
Толік Показати IP 24 Січня 2011 19:29
Щось подібне на стабілізаційний фонд Росії, адже наші чиновники все здирають звідти. Тільки в РФ є труба, а в Україні - х@й ночував, а вранці встав і пішов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus