USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Ідіоти та дурні кури: як у СНУ блогер за Порошенка агітував

11 Квітня 2019 11:43
Дурна курка та проросійські ідіоти: саме тепер читають політичні лекції на користь Петра Порошенка у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Як йдеться у сюжеті ТРК «Аверс», таку лекцію студентам проводив український дипломат, перекладач, шоумен Дмитро Чекалкін, який приїхав проводити агітацію за Петра Порошенка.

Студенти мали змогу поставити лектору запитання, але діалог повернув в неочікуване русло. На молодих людей, вибір яких не збігся з думкою інших запрошених, посипалися образи. Студентам, які мали іншу точку зору, заявили, що вони, мовляв, проросійські ідіоти, а присутня у залі жінка назвала опонентку дурною куркою.

«Якщо українці не виберуть у другому турі Порошенка – це загроза усьому світу. А вся натхненна промова – це російська загроза, уособленням якої з якогось дива став Володимир Зеленський. А щоб врятувати Україну від Зеленського, є лише один варіант - ще раз проголосувати за Порошенка. І лише за Порошенка, бо інші кандидати теж не підходять. Про це Дмитро Чекалкін знає точно, бо виступав тамадою на сімейних святах у Порошенків та Тимошенків. І точно знає, який чудовий син у Петра Порошенка Олексій і яка не дуже хороша дочка Юлії Тимошенко Женя. Звісно, дивні аргументи що до того, кого ж має вибрати народ», - йдеться у сюжеті.

Багато говорив Дмитро Чекалкін і про пропаганду, зокрема російську. Та навів ще один аргумент, чому українці мають проголосувати за Порошенка. Мовляв, якщо проголосують за Зеленського, то в України заберуть безвіз.

Студенти, своєю чергою, на такі заяви відреагували неоднозначно, мовляв, така лекція їм нагадує часи, коли йшла відверта пропаганда, не було свободи слова та вибору.

Така неприхована агітація за чинного президента, неповага та образи у бік людей, які мали власну думку, зрештою набридла слухачам, бо вони почали гуртом покидати залу.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Навуходоносор Показати IP 11 Квітня 2019 12:05
Выпускник Московского института международных отношений (МГИМО) господин Чекалкин, клоун радиоэфира, агитирует за томосоносца! Воистину неисповедимы дела господни! Ведь всему миру известно, что МГИМО - кузница кадров КГБ - ФСБ! И выскочить оттуда в советское время, когда Чекалкин там ушивался, не завербованным "стукачом" невозможно было! А теперь этот лицедей показывает всем лучанам средний палец! Его аргументы смехотворны, они для совсем уж недоразвитых...Не прокатят в Луцке, не прокатят...
Активіст Показати IP 11 Квітня 2019 12:21
Чекалка закінчував ВИИЯ (на укр. Військовий інститут іноземних мов). Це один з найзакритіших навчальних закладів СРСР. Парафія ГРУ. Готувало перекладачів найвищого рівня для керівництва держави.
Навуходоносор до Активіст Показати IP 11 Квітня 2019 12:26
Поправка "Активиста" правильная! Спасибо! После ВИИЯ господин сей стажировался в МГИМО. Я малость ошибся!
Ігор Показати IP 11 Квітня 2019 12:27
Така вже Порошенківська агітація - Ніхто крім нього. Це було пять років тому, і повторюється нині. І ведуться...
За справедливість Показати IP 11 Квітня 2019 12:40
Агітація має звучати в стилі проголошення планів кандидата, його характеристик, справ і дій а ні в якому разі не побудована лише на звинуваченях в сторону іншого кандидата. Ще й мабуть і студентів примусом посадили в цей зал.
К.лучанин Показати IP 11 Квітня 2019 13:15
ПАРАДОКС! Я вже чув російських журналістів в ефірі, які висловлюються за підтримку ПОРОШЕНКА. Чому? Та тому що ПОРОШЕНКО для них (Росії , ПутінуВ.) прогнозований, вони його читають як відкриту книгу . Зміна влади в Україні для них буде несподіванкою, вони не знають яка "команда" буде у владі. Зрозуміло для них одне, зближення України з Росією найближчим часом не буде, а загострення стосунків не бажане нікому. Європа цього не хоче і Трамп теж. Громадяни України хочуть спокою, стабільності в житті і не хочуть щоб їх дурили обіцянками , як це робив і робить нині Порошенко. Я не хочу приводити висловлювання Степана Хмари про Порошенка, це знає вся Україна, але Хмара сказав правду і влучно.
Це точно Показати IP 11 Квітня 2019 13:29
Дякуємо за інформацію
Юрій Показати IP 11 Квітня 2019 14:12
Студенти це вам не загнані пострадянські переляканці, вони прекрасно знають за кого їм голосувати, а от за хамство потрібно відповідати! Чи в нашій країні не обовьязково за свої слова і вчинки відповідати???
Ай за Наталя!!!! Показати IP 11 Квітня 2019 15:10
Ну Наталка..яка прискіплива та виважена журналістка!!!Чекушкін офигів від такого розсудливого натиску. АВЕРС й надалі не понижуйте професійної планки!Але ж -погані справи в харанта ,що так тупо агітують за него, але ж ,він сам не раз казав -народу розумний ,в усьому розбереться... От народ й розібрався й ще в другому турі впевненіше дорозбереться...
Игорь Показати IP 11 Квітня 2019 15:39
Чекалкин,какая умница....молодец...
За правду Показати IP 11 Квітня 2019 17:13
Це агонія прибічників борова.
Viking Показати IP 11 Квітня 2019 18:47
Гаспадін ЧеКАКАлкин разразілся пано***, но захлєбнулся в атаке. В нього мабуть не всі вальти в колоді, якщо приперся проїхатися з такою "пропагандою" по вухах студентів.
нг control Показати IP 11 Квітня 2019 20:09
продажная дешевка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus