USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Євроінтеграція скасовується? Міліція перевіряє «підозрілі» автобуси

22 Листопада 2013 14:31
Правоохоронні органи виставили на трасах посилені пости міліції та перевіряють підозрілі автобуси, які рухаються в Київ. Про це пишуть інтернет-користувачі на форумах.

«На трасі Донецьк-Харків вже стоять посилені пости міліції, які гальмують всі підозрілі автобуси з людьми, які імовірно прямують до Києва. Євроінтеграція скасовується», - пишуть Вконтакте.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ОРГАНІЗОВУЮТЬ НОВИЙ МАЙДАН. ФОТО

Як повідомлялося, в ніч з четверга на п'ятницю, 22 листопада, біля Адміністрації президента виставили посилені пости міліції. На Майдані Незалежності зібралося близько двох тисяч чоловік.

Зауважимо, окружний адміністративний суд міста Києва заборонив встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків або навісів, зокрема пересувних та тимчасових, під час проведення мирних масових акцій з 22 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: В МЕРЕЖІ ПРОПОНУЮТЬ ГРОШІ ЗА ВИХІД НА АКЦІЮ ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2013 16:39
На Волині команда непущать буде виконана, про це керівництво, вже прокукурікало в Київ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus