USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі силовики усе ж їдуть до Києва, - користувачі соцмереж

21 Січня 2014 20:55
Солдати внутрішніх військ та «беркутівці» з Луцька знову намагаються виїхати до столиці.

Таке повідомлення опублікували учасники групи «Євромайдан Луцьк» у соціальній мережі Facebook.

«Активіст Автомайдану Микола Собуцький повідомив, що вони наздоганяють автобус луцьких ВВ-шників, який їде у напрямку Дубно», - йдеться у повідомленні. Також ішлося, що автобус зі спецпризначенцями виїхав з вулиці Чернишевського. На транспортному засобі були наклеєні несправжні номерні знаки. Автомайданівці заблокували підозрілі автобуси поблизу АЗС на Дубнівській трасі, проте виявилося, що пасажирів там не було. На думку громадських активістів, ці транспортні засоби "прикривали" правоохоронці, оскільки вони бачили, що автобуси були із наклеєними номерними знаками. Незважаючи на це, відмовилися фіксувати порушення.

Крім того, з'явилася інформація про те, що частина волинських «беркутівців» уже прибула до Києва громадським транспортом. Деякі силовики виїхали зі своєї частини на таксі і пересіли на електрички, повідомляють учасники спільноти.

Інформаційне агентство Волинські Новини ще пополудні відправило запит до обласного управління МВС з проханням прокоментувати ситуацію. Досі жодної відповіді від волинських правоохоронців не надійшло.

Нагадаємо, три автобуси з солдатами внутрішніх військ всю ніч стояли заблоковані у селі Довжиця біля Маневич. Так, після ночівлі в селі Довжиця, вранці колона силовиків разом з активістами Автомайдану у супроводі ДАІ вирушила у напрямку Луцька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бульба Показати IP 21 Січня 2014 22:55
Массовые беспорядки в Киеве организовал Дмитрий Булатов с подачи Посольства США. Цена вопроса - $1 млн.
просто жах Показати IP 22 Січня 2014 09:14
невже хлопці війскові не можуть вийти та навкладати тим обісцяним соплякам з америкі
777 Показати IP 22 Січня 2014 20:57
яким треба бути бидлом щоб самим їхати вбивати людей
Саша К. Показати IP 25 Січня 2014 22:58
Вийди сам наваляй чмо, хто обіс*Я*** сопляк з америки?? А ще краще сам признайся за скільки такі коментарі пишеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus