USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Іноземців з 7 серпня штрафуватимуть за порушення правил перебування в Україні

5 Серпня 2021 20:03
У суботу, 7 серпня, набуває чинності постанова Кабінету Міністрів, за якою порушників правил перебування в Україні знову штрафуватимуть.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

Внесеними змінами скасовується норма постанови Кабміну, відповідно до якої всі іноземці, які порушили строк перебування на території України в період або внаслідок установлення карантину, звільнялися від адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП.

Після набрання чинності постановою, з 7 серпня, звільнення від адміністративної відповідальності стосуватиметься виключно тих іноземців, які не мали змоги виїхати за межі України або не змогли звернутися до відповідних органів/підрозділів ДМС із заявою про продовження строку перебування в Україні з обставин, спричинених установленими обмеженням в умовах карантину.

У ДПСУ нагадали, що санкція статті 203 КУпАП визначає застосування штрафу у розмірі від 1 700 грн до 5 100 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus