USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ірена Карпа знову вагітна

25 Березня 2011 12:40
Відома українська письменниця і співачка Ірена Карпа, яка в серпні минулого року народила дочку, знову вагітна.

Про це інформує ТСН .
Свою другу вагітність Ірені вдалося приховувати цілих шість місяців. Більш того, протягом усього цього часу інформація не просочилася навіть з боку близьких і родичів Карпи.

Нагадаємо, що перша дитина - дівчинка, яку співачка назвала незвичайним ім'ям Корена-Джіа, з'явилася на світ 17 серпня 2010 року. Після пологів Карпа дуже швидко повернулася до роботи.

"Мені пощастило - допомагали то мама, то няня, то чоловік (американський бізнесмен Норман Пол Хенсен. - Ред.), - зізналася Ірена. - Якби мені ніхто не допомагав, було б дуже важко. Одного разу помічники всі захворіли, і я також, і це було пекло. Уявляю, через що доводиться проходити звичайній жінці, в якої чоловік не допомагає, це важко. З іншого боку, якщо ви дуже хочете дитину, обов'язково народіть. Це не так страшно, як я вас налякала. Коли дитина дивиться на тебе, посміхається, це винагорода за все".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus