USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іспитовий термін за неодноразові грабежі у Луцьку?

6 Лютого 2014 17:40
4 роки позбавлення волі з іспитовим терміном у 3 роки отримав волинянин, який неодноразово вчиняв грабежі. Однак Апеляційний суд прийняв інше рішення.

Так, апеляційний суд Волинської області задовольнив апеляційну скаргу старшого прокурора прокуратури міста Луцька на рішення Луцького міськрайонного суду щодо чоловіка, який неодноразово вчиняв грабежі, - інформує прес-служба прокуратури Луцька.

У лучанки він зірвав із шиї золотий ланцюжок, а в одному з магазинів міста відкрито викрав виручені від продажу товарів гроші.

Рішенням Луцького міськрайонного суду зловмиснику було призначено покарання у виді 4 з половиною років позбавлення волі з встановленням трирічного іспитового строку.

Вважаючи такий вирок надто м’яким, адже грабіжник і раніше відбував за подібні злочини умовну міру покарання й не став на шлях виправлення, прокуратура оскаржила його в апеляційному порядку.

Зрештою рішення прийняли: грабіжник 4 з половиною роки відбуватиме покарання за вчинені злочини у місцях позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus