USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Юні вихованці Ковельської колонії демонстрували свої таланти. ФОТО

8 Липня 2013 10:30
Святкові заходи у рамках XХІІ-ого Всеукраїнського заочного фестивалю самодіяльної художньої творчості «Червона калина» відбулися у Ковельській виховній колонії 6 липня.

Про це інформують в управлінні ДПтС України у Волинській області.

У знак відкриття фестивалю представники Курязької виховної колонії (Харківська область) передали емблему та корогву «Червоної калини» начальнику виховної колонії майору внутрішньої служби Івану Абрамчуку та привітали учасників фестивалю і його гостей.

Режисером цього дійства стала завідувач клубу виховної колонії Світлана Романчук. Програма концерту включила в себе урочисте відкриття, обов’язкову та довільну програми, урочисте закриття.

Так, в обов’язковій програмі вихованці колонії проявляли свої вміння у хореографії та музиці, таланти у театральному та фольклорному мистецтві. У вестибюлі біля актового залу увагу запрошених привернула виставка вишиваних робіт, виконаних з великою майстерністю.

Окремі номери запам’яталися найбільше: інсценізація «Дорогами життя перших колоністів» у виконанні вихованців першого відділення, роздуми Антона Макаренка, прочитані вчителем історії Леонідом Никитюком. У дусі українських традицій вихованці виконали народний танець аркан. Своїми виступами вихованці зірвали гучні овації.

У довільній програмі виступили працівники установи, діти працівників, засуджені, студентка Луцького педагогічного коледжу Вікторія Кравчик, студія сучасної хореографії «Пірует».

Журі оцінювало конкурс за різними критеріями: художнім рівнем, індивідуальністю виконання, сучасною спрямованістю роботи, відповідністю народним традиціям, композиційною досконалістю роботи.

У підсумку визначили найбільш яскраві виступи: у номінації «літературна творчість» відзначили Олеся Ляшука, талант у хореографічному мистецтві проявив Руслан Шевчук, у номінації «музичне виконавство» найкращим визначили Олександра Григоряка, в номінації «театральне мистецтво» – Дмитра Лісіченка, а в декоративно-прикладному мистецтві – Ігоря Левицького. Усіх переможців керівництво установи відзначило дипломами.

У кінці концерту семеро вихованців колонії отримали паспорти громадянина України, восьмеро – ідентифікаційні коди, а двоє засуджених – довідки про умовно-дострокове звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus