USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Із КП «Ласка» звільнився останній ловець безпритульних тварин

21 Червня 2019 18:28
Із комунального підприємства звільнився останній працівник, який займався відловом безпритульних собак у місті Луцьку. Причина – низька заробітна плата.

Про це стало відомо 21 червня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як розповів депутат, заступник міського голови Костянтин Петрочук, директорка підприємства Наталія Рудь повідомила, що зі штату «Ласки» звільнився останній працівник, який займався відловом безпритульних собак.

Обранець громади зауважив, що кадрові проблеми підприємства пов’язані з низькими заробітними платами на «Ласці».

«Ловити собак за 4 тисячі гривень ніхто не хоче», – сказав Костянтин Петрочук.

Він повідомив, що зараз директорка готує зміни до статуту підприємства і штатного розпису, які винесуть на засідання комісій і сесії міської ради. За словами депутата, «Ласці» потрібно допомогти, адже в протилежному випадку місто чекає величезна проблема з безпритульними собаками.

«Підприємство потрібно або закрити, або треба допомогти йому», – резюмував обранець громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Червня 2019 18:50
Побільшає кіосків з шаурмою і собаки зникнуть
Правдоруб до Анонім Показати IP 21 Червня 2019 23:44
Анонізм- ви зникнете раніше.
лучанин Показати IP 21 Червня 2019 19:01
в міській раді ло біса співробітників, могли би відловлювати безпритульних собак і користі більше б було.
отак Показати IP 21 Червня 2019 21:55
посадовець від Бога - закрити. розгляд такого розвитку ситуації, резюмує профнепридатність "обранців". підприємство потрібно всіляко підтримувати і розвивати. зрозуміло, що на 4, 5 і навіть на 6 тисяч, ніхто не прийде працювати. специфіка складна, локація підприємства, умови.
отак Показати IP 21 Червня 2019 22:19
посадовець від Бога - закрити. розгляд такого розвитку ситуації, резюмує профнепридатність "обранців". підприємство потрібно всіляко підтримувати і розвивати. зрозуміло, що на 4, 5 і навіть на 6 тисяч, ніхто не прийде працювати. специфіка складна, локація підприємства, умови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus