USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із Луцька на передову вирушили помічники Діда Мороза та Снігуронька

27 Грудня 2015 19:38
Луцькі автомайданівці вирушили на схід із подарунками на новорічні свята для військових.

Так, кортеж із подарунками, які везуть на передову активісти із ГО «Автомайдан України», вирушив із Луцька сьогодні, 27 грудня, о 17 годині. У складі екіпажу - активісти Сашко Гаврилюк, Руслан Міщук, Петро Лисиця. Разом із ними поїхала й кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини Вікторія Семенюк. Таким чином, екіпаж складається з чотирьох чоловік.



Керівник ГО «Автомайдан України» Андрій Попик нагадав, що акція «Подаруй бійцеві свято» стартувала минулої суботи. Протягом двох тижнів активісти займалися збором подарунків для українських захисників.



Так, «військових» Діда Мороза і Снігуроньку лучани могли бачити у суботу та неділю на Театральному майдані обласного центру.

«Протягом тижня їздили збирали подарунки й теренами Волині. Зокрема, дуже нам допомогли у Рожищах, Дерно, церковна громада. Навіть у той час, коли вся Україна готується до Нового року, ми хочемо щоб військові знали, що вони нам потрібні, і що ми пам’ятаємо, що триває війна», - зазначив Андрій Попик.



До слова, рекламне агентство «Візуал» допомогли активістам у безкоштовній рекламі. У компанії WOG дали пальне, - розповів заступник департаменту компанії WOG Володимир Піх.



«Компанія WOG надавала, надає, й надаватиме допомогу у вигляді пального й інших переваг волонтерським благодійним та іншими організаціями, що підтримують воїнів АТО. А також самим бійцям налаштуватися до сьогоднішніх реалій. Цього разу на цю місію передноворічну компанія WOG виділила 300 літрів пального. Цього буде достатньо, щоб щасливо доїхати туди й повернутись назад. Перемога за нами», - зазначив меценат.



Всього завантажили близько 4 тонн провізії.



Окрім збору подарунків, волонтери продавали календарі, виручені кошти з реалізації яких також витратять на потреби бійців. Вартість одного – 100 гривень.

«Продано більше 100 календарів, усі кошти підуть на потребу бійців АТО. Що будемо купувати і кому - це залежатиме від потреб бійців. Певні напрацювання уже є. Про це звітуватимемо згодом. Цей календар – підсумок року нашої волонтерської діяльності. Було задіяно більше 25 Людей – стилісти, візажисти, фотографи, волонтери, моделі. Відповідальна команда. Все робили на волотерських засадах, ніхто нікому нічого не платив. Як на мене, продукт вийшов якісний», - каже Любава Казмірук, волонтер «Інституту волонтерства та громадської співпраці».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
знаючий Показати IP 28 Грудня 2015 00:27
по дорозі с****ять!!!
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 08:16
Так це ж Санта з оленем
антимороз Показати IP 28 Грудня 2015 10:25
Як???!!! Як ви збираєтеся будувати нову країну, коли мислите радянськими категоріями. Який в чорта дід мороз і снігуронька???!!! У традиції УКРАЇНЦІВ, а не гомосовєтікус завжди був Сятий Миколай!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus