USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Із МЖК, через яке луцькі двори потопають у смітті, хочуть розірвати договір

6 Березня 2018 11:54
Луцька міська рада планує розірвати контракт із товариством МЖК через скарги лучан на незадовільну роботу комунальників.

Як повідомила лучанка Юлія Павленко, сміття у її дворі (проспект Соборності, 37, 37а) не вивозять по 3–5 днів.

«Неодноразово по проспекту Соборності МЖК не виконує свою роботу. Тож «краєвид» із вікна просто жахає», – обурюється жінка.

Як розповів директор житлово-комунального господарства Юрій Крась, у МЖК невиконання робіт пояснили несправністю техніки, тому для вивозу сміття задіють машину «Луцькспецкомунтрансу».

«Напевно ми будемо розривати договір із МЖК», – зазначив Юрій Крась. Очікується, що на період оголошення конкурсу та проведення тендерних процедур для визначення підприємства, яке в майбутньому надаватиме послуги з вивозу сміття, роботи виконуватиме МЖК, ймовірно за участю «Луцькспецкомунтрансу».

Окрім того, Юрій Крась нагадав, що МЖК не вперше порушувало умови договору й не виконувало роботи. Так, у зимовий період товариство теж мало проблеми зі спецтехнікою.

Загалом, за словами директора департаменту ЖКГ, випадки, коли в місті не вивозять сміття із дворів, – поодинокі.

Відзначимо, що незадоволення роботою МЖК висловлював і перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. «Ми говорили з директором МЖК, адже місто не може потопати в смітті. Він пообіцяв купити ще один сміттєвоз. Якщо ситуація не зміниться, то будемо робити висновки. Термін дії нашого договору збігає 31 травня», – зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Небайдужа Показати IP 6 Березня 2018 12:04
Давно пора!
Костопольська до Небайдужа Показати IP 6 Березня 2018 16:27
«Луцькспецкомунтранс» також не виконує своїх зобов'язань. З вулиці Костопільської сміття не вивозять тижнями. Плату за вивіз сміття підняли, а машини приїжджають тільки після дзвінків на гарячу лінію.Така ситуація склалась з лютого місяця. Вчора подзвонила на гарячу лінію - сьогодні забрали сміття. Ми за що платимо гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus