USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із полону бойовиків звільнили двох українців. ФОТО

17 Вересня 2016 14:54
З полону бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР" звільнено українських полонених - тяжкопораненого Володимира Жемчугова і представника місії ООН, колишнього
працівника СБУ Юрія Супруна.

Про це повідомив на своїй своїй сторінці у Фейсбуці Президент України Петро Порошенко.

"Володимир Жемчугов і Юрій Супрун звільнені з полону!", - написав керівник держави. Та зазначив, що звільненим українцям буде надано необхідну медичну допомогу.
Юрій Супрун
Раніше джерело, близьке до переговорів з обміну полоненими, повідомило, що досягнуто домовленості про обмін Володимира Жемчугова і Юрія Супруна на прихильників "ЛНР" і "ДНР", затриманих СБУ.

45-річний Жемчугов був затриманий бойовиками Луганської області в листопаді 2015 року. Його звинувачують в підриві залізничного полотна в районі Лутугіно під Луганськом і електропори в Хрящуватому. Жемчугов є інвалідом, він не має кінцівок і зору.


ЧИТАТИ ЩЕ: СПИСКИ ПОЛОНЕНИХ БІЙЦІВ ЗСУ ПЕРЕДАДУТЬ РАДНИКАМ МЕРКЕЛЬ І ОЛЛАНДА

Нагадаємо, у полоні досі залишається волинянин, мешканець села Любохини Старовижівського району Володимир Гізун.



Фото прес-служби СБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus