USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Син звільненого з полону волинянина досі - в комі. Потрібна допомога

31 Серпня 2015 14:44
Син волинського Героя Анатолія Семенюка, який нещодавно повернувся з полону, тривалий час перебуває в комі після ДТП.

Хлопцеві, а також самому Герою-колишньому військовополоненому, який також зазнав поранень, необхідна допомога. .

Про це повідомляє «Горохів – моє місто».

Нагадаємо, завдяки спільним молитвам і спільній праці нещодавно вдалося повернути додому парафіянина храму у селі Ржищів Горохівського району Анатолія Семенюка.

Повернення з полону чоловіка, батька, сина, дідуся дочекалася родина Семенюків зі Ржищева на початку серпня.

Наприкінці лютого, під час виходу з Дебальцевого, його осколком збило з БТРа, отримав важкі травми голови, рук та ніг. Дві доби лежав у полі серед мертвих побратимів на мерзлій, закривавленій землі. До свідомості прийшов тоді, коли сепаратисти проводили обшук його кишень, а як побачили, що Анатолій живий, почали радитись, чи забирати його, чи, перезарядивши зброю, зразу ж залишити там. Вирішили підлікувати і обміняти… Госпіталь міста Стаханова, операція, 4 місяці полону в підвалі однієї з будівель Луганська згадує Толік зі сльозами на очах.

Так з Божої Волі залишився живим, повернувся до своєї найкращої в світі Руслани, до родини, внуків, невістки і сина Андрійка.

Все б добре, аби не жахлива новина вдома: 23-річний син Андрій ще з квітня місяця цього року прикутий комою до ліжка після страшенної аварії. Лежить юнак, лише дихаючи, не може порадіти поверненню батька з війни після полону, в глибокому тривалому сні не радіє молодій дружині, синочку Іллюшці та новонародженій донечці.

Його стан стабільно важкий. Потрібне вартісне лікування, також кваліфікованої допомоги потребує Анатолій, адже після важкої травми є проблеми з руками, ногами та зором.

Підтримати цю стражденну сім’ю може кожен, допомогти батькові-герою і його синові повернутися до повноцінного життя просимо всіх добрих та небайдужих людей,»-написала сайту «Горохів — моє місто» волонтерка, голова місцевої «Свободи» Валентина Магурчак.

Реквізити: Семенюк Руслана Василівна, ІПН 2659918188,

картковий рахунок 5168757237739661.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хитро пишуть Показати IP 31 Серпня 2015 23:40
а ніхто і словом не згадав, що Семенюка визволяв, а потім і особисто, на своїй автівці віз у село протоієрей Валентин Марчук, який особисто їздив у зону бойових дій та вів переговори з терористами, щоб визволити земляка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus