USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ізраїль готує помсту за теракт в Єрусалимі

25 Березня 2011 09:53
Міністр оборони Ізраїлю Ехуд Барак пообіцяв, що організатори теракту в Єрусалимі, який стався 23 березня, будуть покарані.

Про це повідомляють ТСН .

"Ізраїль не терпітиме терористичні атаки і не допустить воскресіння тероризму. Ми повинні відповісти", - заявив Барак на спільній прес-конференції з головою Пентагону Робертом Гейтсом в Тель-Авіві.

Міністр підкреслив, що Ізраїль залишає за собою право вирішити, коли, яким чином і з якою силою завдати удару у відповідь.

Зі свого боку, Гейтс назвав огидними нещодавні ракетні удари з боку сектора Газа по території Ізраїлю. Глава Пентагону визнав "право ізраїльтян, як і всякої іншої нації, на самооборону".

Нагадаємо, в середу у Східному Єрусалимі стався перший за останні сім років теракт. На автобусній зупинці підірвали бомбу, начинену шрапнеллю. Внаслідок вибуху одна жінка загинула, 25 отримали поранення, двоє з них перебувають у критичному стані.

За даними поліції, терорист розраховував пронести сумку з бомбою в салон автобуса. У цьому випадку рахунок убитих йшов би на десятки, проте в останній момент він чомусь відмовився від початкового задуму.

Вранці в четвер з боку сектора Газа по Ізраїлю були випущені вісім ракет. Ніхто не постраждав.

У відповідь на атаку ізраїльські літаки завдали авіаудару по території сектора Газа. Даних про потерпілих немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus