USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

В Єрусалимі стався теракт – троє людей загинули, восьмеро дістали поранення

30 Листопада 2023 14:58
На вʼїзді до Єрусалиму двоє палестинців обстріляли автобусну зупинку. Наразі відомо про трьох загиблих та принаймні вісьмох поранених унаслідок нападу.

Про це повідомила служба швидкої допомоги Magen David Adom, їм уранці надійшов виклик, пише Бабель.

За даними медиків, двоє літніх людей померло в лікарні від тяжких поранень, а 24-річна жінка загинула на місці. Ще вісьмох доправили до лікарень, пʼятеро з них – у важкому стані.

Ізраїльський воєнний кореспондент Емануель Фабіан опублікував запис із камер відеоспостереження. На кадрах видно як із білої машини виходить чоловік і починає стріляти по людях, які чекають на автобус.

Поліцейські повідомляють, що двоє терористів, які відкрили вогонь на вʼїзді до Єрусалиму, були «нейтралізовані» силами безпеки та озброєним цивільним, передає видання The Times of Israel.

За даними служби безпеки ШАБАК, вони є членами ХАМАС і раніше були увʼязнені за терористичну діяльність.

Палестинський рух ХАМАС офіційно взяв на себе відповідальність за сьогоднішній теракт у Єрусалимі і назвав виконавців. Це два брати – 38-річний Мурад Німр і 30-річний Ібрагім Німр. Обоє з арабського району Цур Бахер у Єрусалимі.

Рух заявив, що напад «мучеників» – це відповідь на операцію армії Ізраїлю в секторі Гази і місті Дженін, що на півночі Західного берега річки Йордан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus