USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кафе в Луцьку «Бригантина» - злісний порушник благоустрою міста

18 Січня 2017 22:37
Навколо кафе «Бригантина» в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки постійно сміття та бруд. На зауваження власники не звертають увагу, за це їх регулярно штрафує муніципальна поліція міста.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня.

Член виконкому Роман Бондарук зауважив, що біля закладу постійно бігають собаки, а власники не прибирають сміття.

З цього приводу начальник управління підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк відповів, що власник – злісний порушник правил благоустрою.

«Суб'єкт господарювання має право власності, а муніципали власника часто штрафують, адже це є порушенням Правил благоустрою міста. Цього року штраф накладали вже двічі», - проінформував чиновник.

Зауважимо, що власником об’єкту є бізнесмен Дмитро Москвич, який нарікав на перешкоджання діяльності з боку міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 18 Січня 2017 23:49
Це приклад корупції і д*білізму Міської влади і її депутатів.
андрій герасимчук Показати IP 19 Січня 2017 00:41
а я б сказав "прощє" (с)... якщо "чини" - не компетентні, то чому ви, шановні, Роман Бондарук (Член виконкому) та начальник управління підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк "вотета" коментуєте? до речі, хочу почути диктофонний запис ваших слів! а хейтерство, нинчє, нє прівєтствуєтся!)
Муля Показати IP 19 Січня 2017 08:59
Що може Козлюк я помятаю як в роки своєі молодості він був контролером на Варшавці і ходив обілечував і не погано обілечував 50:50
Иван Показати IP 19 Січня 2017 09:41
Власть никак не может смириться с этим объектом недвижимости. Постоянно исчет причины и проблемы в отношении "бригантины". А по поводу уборки территории - так это проблема не владельца заведения.....сначала закрепите за ним территорию, а потом - требуйте порядка. У нас возле домов во дворах тоже мусор есть - так ведь не наказывают же владельцев квартир, домов и прочих объектов недвижимости.
Ооооо... Показати IP 19 Січня 2017 09:50
хтось положив глаз на це місце...
Німкеня Показати IP 19 Січня 2017 10:55
То нехай Дмитро Москвич знову надасть того лайнера в оренду славнозвісний братам комунякам і їх компанії. Це його друзі. Вони там і мавзолей згодом зведуть.
Їван Показати IP 19 Січня 2017 12:10
Москвич чотко засьок, шо ви йому в одному місці пюрко запалите. Стоїть іржава посудина в баюрі, як крейсер Аврора, І Сиротинська не вивезе і Козлюк не заставить. бо ні сильонки нема, ні волі, ні бажання, ні вміння. І буде далі стояти, як знак імпотентності влади. Правда, є вихід - мона спробувати просвердлити в корпусі дзюрку і зробити з надводного корабля підводний човен. А зверху- хай цвітуть лілії і латаття, ну в країньому разі ряска і жабуриння. І буде екольогічно...
Анонім Показати IP 19 Січня 2017 13:02
на яких правах москвич має то корито і територію, на якій воно стоїть ? чи є проект землеустрою цього всього балагану ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus