USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Власник «Бригантини» нарікає на перешкоджання міської влади Луцька

2 Лютого 2016 11:00
Оскільки міська влада не дозволяє підприємцеві викласти бруківку поблизу «Бригантини» у Центральному парку культури і відпочинку, власник об’єкта Дмитро Москвич нарікає на перешкоджання діяльності з боку міськради.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань розробки концепцій розвитку Центрального парку культури та відпочинку та парку імені 900-річя Луцька 1 лютого.

Зі слів підприємця, він написав безліч листів у міську раду з проханням здійснити благоустрій прилеглої території. З його слів, міська влада не вважала це доцільним. Споруди, які використовує підприємець, були придбані у 1994 році в міської ради через аукціон. Підприємець зазначив, що розчистив хащі поблизу «Бригантини», але після цього йому заборонили здійснювати благоустрій. Таким чином, мовляв, влада піднімає питання розвитку парку, одночасно забороняючи здійснювати відповідні роботи. Підприємець повідомив, що цільове призначення цегляної будівлі, яку він придбав, – кафе.

Своєю чергою, директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш зауважив, що бруківку підприємець мав намір викласти на території, яка йому не належить. Щороку підприємець виставляє літній майданчик без жодних погоджень. Посадовець наголосив, що Дмитро Москвич не має жодного клаптика земельної ділянки, хоча стверджує всім протилежне.

Заступник міського голови Юрій Моклиця зауважив, що потрібно концептуально визначитися, чи хочуть лучани бачити кафе у цій частині парку, адже, очевидно, існує юридична проблема. На його думку, кафе могло б працювати. Він зауважив, що праворуч від центральної алеї парку розташоване кафе «Черемшина», де ситуація ще цікавіша, і з підприємцем міській раді доведеться, очевидно, судитися. Підприємець переміг в аукціоні, але не оформив право власності юридично (є лише договір купівлі-продажу).

Заступник начальника відділу з питань торгівлі та сфери послуг Світлана Висоцька зазначила, що підприємець має зареєстроване право власності на будівлю, а не на кафе. З її слів, Дмитро Москвич постійно порушує заборону реклами алкоголю, що діє на території Луцька. Він розташовує намети з рекламою пива, ігноруючи заборону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Art Показати IP 2 Лютого 2016 11:29
Школа задумався)
Москвича в тюрму до Art Показати IP 2 Лютого 2016 14:34
Розікрав КХп кукурузниками контрабанду в польщу возить в селян землю обманом відбирає...та за ним давно тюрма плаче..
Анонім до Москвича в тюрму Показати IP 2 Лютого 2016 15:23
Це не той Москвич.
123 Показати IP 2 Лютого 2016 11:33
Так було вже рішення міськради в 2011р. прибрати Бригантину з парку.
Бандюг на нари! Показати IP 2 Лютого 2016 13:18
Москвича посадити.
Зоя Показати IP 2 Лютого 2016 13:46
Мабуть Москвич не хоче поділитися з Романюком?Немає Соколовської Л. Та за гроші порєшала б.
полішук до зоі Показати IP 2 Лютого 2016 15:13
ви всі волиняки зациклені на грошах і на Романюку! Шиба поганий і всі інші не такі! Сама багато пропила в "Бригантині"-вона на болоті як сідло на корові! там ніколи не мае кліентів -і швидше за все служить прикриттям .а бізнес у власника по ідеі в інщому місці
Лучанка Показати IP 2 Лютого 2016 15:58
Що прикриттям то прикриттям..... У нього не одне таке прикриття, наливайки з неакцизним спиртним, пів ГПЗ алкоголіків там пасеться, є у нього там така коперація"ДІВА", гадюшня, постійно з алкашньою, вино, коньяки ( сурогат) невідомо чийого виробництва нарозлив розливають.... І ніяким муніципалам до цього діла немає....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus