USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Оглядини» у Луцьку: кандидати на посади начальників в ОДА

7 Квітня 2014 07:00
Громадське обговорення претендентів на посади начальника управління охорони здоров’я ОДА та начальника департаменту соціального захисту населення відбудеться наступного тижня у Луцьку.

Про це стало відомо під час Народного Віча «Нова влада – нові люди», що відбулося 6 квітня на Театральному майдані у Луцьку.

Координатор Громадського сектора Волині Михайло Шелеп повідомив, що наступного тижня, 8 квітня, відбудуться громадські слухання у приміщенні обласної ради. Так, пройдуть слухання щодо кандидатур на посаду начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА. На посаду претендує депутат облради з Володимира-Волинського Сергій Іванюк. Також відбудуться слухання щодо кандидата на посаду начальника департаменту соціального захисту, на яку пропонують діючого начальника Світлану Мишковець. Зі слів активіста, інші кандидатури поки не озвучують. Він закликав громаду приходити на обговорення, а також, за бажання, висувати власні кандидатури на вказані посади та презентувати своє бачення роботи органів влади.



Громадський активіст нагадав, що раніше проводили громадські слухання стосовно кандидатів на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, під час яких жоден з двох кандидатів не вразив громадськість. Також дискусії викликали кандидатури на посаду начальника обласного управління культури.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
333 Показати IP 7 Квітня 2014 07:46
Ще в Горохові таку акцію треба провели, а то дуже вже часто ходять слухи про те, що колишня цариця Жанна вже їздить до Пирожика та Вітера, з якими разом колись навчалася, та вибиває собі місце начальника відділу освіти в Горохівському районі. Гнати її треба назад до Квасова вчителькою початкових класів, і то якщо вона взагалі ще заслужила навчати дітей. І ще запитання-що то за клоуни стоять на останній фотографії, і чого вони там стоять. Кого від кого будь-то захищають?
дожилися Показати IP 7 Квітня 2014 08:07
оце так медики, А що більше немає кандидатур на цю посаду чому скрізь представники Батьківщини, що знову наступаємо на ті ж граблі Озирніться у нас стільки достойних медиків - практиків, які знають всі проблеми в медицині а висувають політика но аж ніяк не знаючого медика проаналізуйте його роботу у нас в В.В. РДА це бувло жахіття а не робота,,,, закон не писаний одні амбіції а всі рішення прийнятті це робота для прокуратури
будем жити... до дожилися Показати IP 7 Квітня 2014 08:40
А ви розраховували на інше?:) Пустовіт рулить!!!
Василь до дожилися Показати IP 7 Квітня 2014 09:58
Так пропонують же усім бажаючим... Просто так повелося : в начальники рвуться всякі вискочки-кар'єристи та інші нечесні люди.
лучани Показати IP 7 Квітня 2014 08:36
Мишковець - це дружина директора гімназії №4, який безкоштовно отримав ділянку під забудову та почав будівництво своєї хати за рахунок батьків.
Депутат до лучани Показати IP 7 Квітня 2014 11:34
Для того, щоб тобі , лучане, повірили, зроби елементарне- взнай достовірну інформацію. Проголосували , щоб виділили, але не виділили. Різницю відчуваєш?
Ось Вам Показати IP 7 Квітня 2014 08:40
Шелеп уйо* ОК.
о то так до Ось Вам Показати IP 7 Квітня 2014 10:11
Сидить хлопець разом з Находом на американських грантах і народ каламутить!
х вам Показати IP 7 Квітня 2014 09:02
і сміх і гріх і перспектив ніяких для народу де рулить така громада
лучани до х вам Показати IP 7 Квітня 2014 09:05
Для тебе перспектива була ,коли керували всякі клімчуки та параки ?
Голос народу Показати IP 7 Квітня 2014 09:09
Громадо! Володимирці, Хто знає та має докази " професійної діяльності" кандидата прийдіть будь- ласка на слухання 8.04. 14р. на 11..00 в ОДА бо ПС та Батьківщина провокуючі питання цьому горе медику задавати не будуть а навпаки будуть лобіювати його а нам всім з цією медициною траба буде жити , тобто виживати.
333 Показати IP 7 Квітня 2014 13:13
Жанка має пенсію, що в освіті горло зірвала. Одна єдина в області незаконно її получає, бо їй поміг Зубко Л.І. її оформити. А вона за те прикривала його пияцтво на робочому місці Один раз на автостанції він прямо носом в калюжі п'яний лежав, а вона швидку викликала і Савченка вилаяла, ще й догану йому впаяли. Бач хоче в освіту знов над людьми глумитися... Жанку - геть!
444 Показати IP 8 Квітня 2014 14:44
А коли будуть громадські слухання щодо призначення начальника управління освіти і науки. Чи там можна призначити без слухань? Кому вони потрібні ці слухання?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus