USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Канікули у волинських школах розпочнуться раніше

13 Жовтня 2020 09:26
Запровадити канікули у школах Волинської області передбачили з 15 по 30 жовтня.

Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко у фейсбуці.

«У школах Волині уже передбачені канікули із 15 жовтня по 30 жовтня. Після канікул регіональні комісії ТЕБ та НС і місцева влада будуть вирішувати перехід навчальних закладів на дистанційне навчання у разі необхідності.

Кафе та ресторани Волинської області повинні працювати із 7:00 до 22:00, а заклади, які працюють у нічний час, не повинні працювати», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саша Показати IP 13 Жовтня 2020 09:34
Ласкаво просимо у концтабір!
лучанка до Саша Показати IP 13 Жовтня 2020 09:46
в 11 класі по деяких предметах було видно,що розумні вчителі пришвидшують програму. Як дожити до ЗНО ? Хоч би розділили укр. мову і літературу. А то діти мають згадувати, скільки дітей було в батька Тичини; де Тичина познайомився і коли з своєю жінкою; хто сказав ці слова "..." (10 клас) Чіпка,Лаврін чи Мотря) наприклад. Згадай через два роки, сам не памятаєш що говорив. І таких прикладів багато.Цікаво чи долучались волинські педагоги до цього питання ?
Вова Показати IP 13 Жовтня 2020 11:44
На Волині канікули з 15 жовтня, сказав губернатор, а очільниця управління освіти місської ради Луцька говорить,що з 21 жовтня, то м. Луцьк вже не Волинь? Чи в нас анархія мать порядка,а батько Махно наш атаман?Виходить так,що місцевій владі,вірніше недовладі ніхто не указ.Вони живуть по своїм тільки їм зрозумілим поняттям,а Президент,кабмін,а тим більше губернатор...Хто це? Ось так і живем в країні дураків,ось тільки обідно,що дураками і є простий люд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus