USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Карантин планують посилити в 13 областях

27 Червня 2020 11:55
Головні санітарні лікарі 13 областей України будуть звертатися в комісії ТЕБ та НС із питанням посилення карантинних заходів на цих територіях.

Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 27 червня, передає Кореспондент.

«В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях – збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, виділених під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені у 13 областях нашої країни – це і західні області, і місто Київ», – сказав він.

Степанов зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних установ, а також дошкільних та «інших закладів, які є в країні».

Раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в деяких областях України можлива повторна зупинка громадського транспорту через зростання числа заражених коронавірусною інфекцією. Усе залежатиме від завантаженості ліжкомісць у лікарнях, темпів приросту хворих в областях і низки інших показників. Зі слів Шмигаля, рішення про зупинку громадського транспорту прийматиме влада на місцях.

Як повідомлялося, станом на ранок 27 червня кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19 зросла на 948 випадків. На Волині за добу виявили 65 нових хворих на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Червня 2020 12:17
Надіюсь, що серед 13 регіонів України є наша Волинська область. Давно прийшла пора призупинити ринки та транспорт. Місто Луцьк, принаймі найменьше серед обласних центрів щодо чисельності населення, а тому на роботу кому треба пішки добиреться. У багатих є автомобілі такох нехай не ниють, а бідота все одно вже виїхала на заробітки до ЄС. Ми пенсіонери ще 2-3 місяці можемо пожити при карантинних обмеженнях.
Відповідь до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Червня 2020 13:58
Пане пенсіонере, сидіть, будь ласка, дома і не заразитесь, а ми, працюючі, самі собі вирішимо, як нам виживати. А може призупинити пенсію, аааааа? Яку пісню ви заспіваєте? Судячи з ваших коментарів, ви дуже далекі від реальності!!!
пенсіонер до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 27 Червня 2020 16:46
деяким пенсіонерам треба й інтернет вимкнути
Мешканка Показати IP 27 Червня 2020 13:08
Люди не можуть рік сидіти на картині це не правильно. Тому що в кожного сім'я а підтримки від держави немає. Тому один вихід вчитись жити з вірусом маски рукавиці антисептик. Діти і так цього літа залишились без оздоровлення.
Народна прокуратура Показати IP 27 Червня 2020 14:01
До чого тут ринки? Скілки людей заразилось на ринках, хтось може сказати? А ось на Волоимр-Волинській птахофабриці, "Кромбегру", в лікарнях, райадміністраціях такі випадки зафаксовано, але їх чомусь ніхто не закриває. Тоді треба перестати платити пенсії, щоб не "умнічали", а давати допомогу працюючим, на дітей, інвалідам. А то ти й працювати маєш, утримуючи їх (в тому числі цього Прокопчука), а воно ще філософствує, що ти повинен пішки на роботу ходити, бо це не так далеко. Боїшся вірусу - сиди вдома, ніхто на вулицю не виганяє!
Не байдужий Показати IP 30 Червня 2020 19:21
Я так розумію, що санітарні лікарі, бояться щоб іх знову не поскорочували як таких, від яких мало користі, то вони показують як вони дбають про людей, А те що не всі бюджетники і пенсіонери, і ще й людям треба якось заробляти, а вони тільки заважають своїми посиленнями карантину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus