USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Керівника лісгоспу на Волині підозрюють у розтраті держмайна

9 Грудня 2016 15:26
Прокуратура Волинської області повідомила про підозру у вчиненні розтрати чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України) керівнику одного з державних лісових господарств обласного управління лісового та мисливського господарства, повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Установлено, що керівник лісового господарства уклав із регіональною філією Державного підприємства "Центр Державного земельного кадастру" фіктивні, завідомо нікчемні для обох сторін угоди про виконання робіт з топографо-геодезичної зйомки земельних ділянок лісового фонду, згідно яких філія повинна була надати послуги зі зйомки, а державне лісове господарство здійснити оплату за них.

Проте будь-які роботи за договором не проводились, хоч в акти приймання-передачі робіт внесено завідомо неправдиві відомості про їх виконання в повному обсязі.

За такі "проведені" роботи здійснено оплату в сумі 385 тисяч гривень.

Колишньому керівнику філії Державного підприємства "Центр Державного земельного кадастру" також сьогодні оголошено про підозру у вчиненні цих злочинів.

Наразі вирішується питання про відсторонення керівника лісгоспу від посади та обрання обом підозрюваним запобіжних заходів.

У провадженні триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1111 Показати IP 9 Грудня 2016 18:20
Який лісгосп, хто знає?
Ми знаємо до 1111 Показати IP 9 Грудня 2016 20:13
Але не скажемо бо,раптом,відкупиться,а ,поки що таємниця слідства.
Хантер Показати IP 10 Грудня 2016 12:49
Як мене вже ці ск*ти задовбали, люди Ваш ліс п*здять на ліво і на право, ВАГОНАМИ вирубка на вирубці скоро діти не в ліс, а в поле на шашлики підуть , звірі також страждають ліс вирубують їм ховатись ніде ! Св*лочі як бл*ть не стидно , совість за гроші проміняли! П*здять і П*здять вже той хохол бідний за кордон мусить їхати бо тут вже унічтожили все виробництво або на зовод п*здуй на німця чи на француза працюй , який стоїть у нас на волинській землі з підставним директором! Скоро те все падло буде стріляне і п*зджене , терпіння в людей мало осталось!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus