USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Районних чиновників застерегли: перевірки повертаються

3 Листопада 2014 13:29
Мораторій на позапланові перевірки контролюючими органами навряд чи буде продовжений у наступному році, - вважають в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час наради в голови Волинської облдержадміністрації 3 листопада.

Голова ОДА Володимир Гунчик, говорячи про прийом громадян із особистих питань, зачитав присутнім лист від Ковельського міського голови. У відповіді на колективне звернення громадян йшлося про ремонт однієї із вулиць міста.

«Прошу уважно послухати керівників райдержадміністрацій та відповідні інспекції: «На ваше колективне звернення щодо проведення робіт щодо благоустрою вулиці Софії Перовської виконавчий комітет Ковельської міської ради інформує, що капітальний ремонт вулиці проведений у 2013 році. У 2014 році проводилися роботи по поточному ремонту дороги по вулиці Софії Перовської. Після виконання робіт з облаштування водовідведення від житлових будинків будуть виконані роботи по капітальному ремонту дороги». І останній абзац: «при комісійному обстеженні встановлено, що проїжджа частина дороги по вулиці Софії Перовської потребує ремонту. ПАТ «Ковельське ШБУ» зобов’язують виконати роботи з ремонту дороги у жовтні-листопаді 2014 року». Нічого не розумію. Так ми відремонтували вулицю у 2013 році, чи ні? Я звертаю увагу представників РДА та працівників, які мають відношення до цих робіт. Цими питаннями повинна займатися прокуратура», - зауважив голова облдержадміністрації.

Він наголосив, що рішення Уряду про завершення перевірок діє до кінця цього року, і він не думає, що мораторії будуть продовжені. Тоді, мовляв, виникне «цікава ситуація», коли відповідні служби перевірятимуть виконання робіт, подібних до тих, що описані у листі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковельчанин Показати IP 3 Листопада 2014 16:54
Кіндер брехун, що тут розуміти....
а, до .... Показати IP 3 Листопада 2014 18:32
У прокураутри забрали функцію нагляду. Займайтесь самі, і відписуйте людям самі, а то привикли все в прокураутру там нехай робераються, і виходить щоголови РДА або рад хороші вислухали людину покивали головою, а прокуратура винна, що ваше звенення не задоволила. Дулю тепер займайтесь самі, а то тільки говорити гаразді. Попробуйте того меду......
888 Показати IP 3 Листопада 2014 23:38
ГУНЧИК ПРАВ .З прокуратури як з козла молока, навіщо їм держава платить зарплату. Олежа -мерседес,не брехун він хитрий лис . Ковель - кіндера , прокурорів ,суддів- алкоголіків, для початку люструвати.На іншу мразь списки теж готові. ПИШІТЬ ЗАЯВИ НА ЗВІЛЬНЕНЯ САМІ,БЕЗ ПОЗОРА ПІДІТЬ УСІ , НЕ МІШАЙТЕ БУДУВАТИ НОВУ ДЕРЖАВУ МОЛОДІ,ЯКА НЕ ЗНАЄ ВАШИХ СХЕМ ПО ОТКАТАХ, БО МОЖЕ БУДЕ ПІЗНО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus