USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Досі не визначили, хто ремонтуватиме частину дороги до Устилугу

4 Серпня 2017 14:22
Через блокування тендерних процедур на декількох ділянках дороги досі не визначили виконавців робіт: яким чином триває капітальний ремонт автодороги Устилуг-Луцьк-Рівне, перевірив віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон.

Ділянку дороги Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне у районі села Забороль оглянув 4 серпня у рамках візиту на Волинь Володимир Кістіон.

Загальна протяжність дороги становить 68 кілометрів, вартість проекту – 739 мільйонів гривень. Для ремонту ділянок планують використати 34,8 мільйона гривень з держбюджету та 555,4 мільйона – у рамках експерименту з фінансового забезпечення реалізації заходів з розвитку автодоріг загального користування. Для виконання робіт у повному обсязі на цій автодорозі потрібне дофінансування у розмірі 150 мільйонів гривень. Наразі на двох ділянках переможцем торгів визначили ТзОВ «Автомагістраль-Південь», на трьох – ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс». По лотах на ділянках від кілометру 16+300 до 53+650 оголосили повторну процедуру закупівель.
Начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак повідомив, що на відміну від дороги на Львів, ця дорога передбачає улаштування щебеневої основи та верхній асфальтобетонний шар. Загалом потрібно буде 250 тисяч тонн матеріалів. Наразі існує велика проблема з доставкою щебеню, про що говорять усі підрядні організації.
Дорогу розбили на 9 ділянок і під час проведення тендерів зіткнулися з проблемою, коли в тендерах брали участь структури, які свідомо не планують здійснювати роботи. Так, у травні оголошували повторні тендерні процедури.

Володимир Кістіон зазначив, що така проблематика відома протягом останніх років на території усієї держави. Він порадив максимально якісно готувати тендерну документацію. Він просив надати графіки виконання робіт на цій дорозі та пообіцяв сприяння у разі непередбачуваних ситуацій щодо експерименту з використання коштів митниці для ремонту дороги.
Своєю чергою, начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький поінформував, що митниця долучилася до експерименту з 2015 року, забезпечивши відтоді 700 мільйонів гривень надходжень (з них 479 мільйонів – протягом останнього року).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володя згоранський Показати IP 4 Серпня 2017 16:24
ДАВАЙ ГРОШИ ГРОЙСМАН! МИ ЙХ ШВИДКО ЗАКАТАЕМ В АСФАЛЬТ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus