USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кернеса хочуть відключити від апарату штучного дихання

1 Травня 2014 16:39
Міському голові Харкова Геннадію Кернесу з кожним днем стає краще. Як повідомила прес-служба Харківської міськради з посиланням на заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлану Горбунову-Рубан, стан Кернеса поліпшується.

Згідно з її даними, найближчими днями ізраїльські медики будуть відключати мера від апарату штучного дихання. Горбунова-Рубан додала, що стан Кернеса залишається важким, однак стабільним.

"Ніч пройшла благополучно. Стан стабільний, але поки що важкий. Тим не менш, всі параметри стану організму в порядку. Мова йде про те, що в найближчі дні медики почнуть зменшувати медикаментозний сон і робити спроби відключити апарат штучного дихання", - сказала Горбунова-Рубан.

Вона також розкритикувала людей, які вважають, що замах на Кернеса - це інсинуація. На її думку, цю версію необхідно припинити обговорювати, хоча б тому, що це ображає людей, які щиро переживають за Кернеса.

Нагадаємо, 28 квітня під час пробіжки у Геннадія Кернеса вистрілив снайпер. Невідомий стріляв зі снайперської гвинтівки Драгунова, оскільки на місці виявили стріляну гільзу калібру 7,65 мм. Кернес отримав поранення грудної клітини та черевної порожнини. Йому зробили декілька операцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не злий Показати IP 1 Травня 2014 18:44
Просто потрібно було цілитись в голову, тоді б вже напевно.....
Анонім до Не злий Показати IP 1 Травня 2014 19:56
нормально так написав, зразу видно "адекватна людина"
))) до Не злий Показати IP 2 Травня 2014 00:18
га-га-га. шо там той голови :-)
Olha Показати IP 1 Травня 2014 20:36
Так недавно хунта закупляла гвинтівки Драгунова.Випробували на Кернесу?
босяк Показати IP 2 Травня 2014 05:20
не вміють ,,, шкода,, прийдеться брати у свої руки цю важливу справу
Сонячна Показати IP 2 Травня 2014 10:36
та дістав той Хернес.... він шо така важлива людина, щоб про нього ще новини писати?????..Якщо ви викладаєте статті - *бойкот рашен таварам*...то бойкотуйте й такі новини..про жизнь одноклеточных - Дупи й Хернеса.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus