USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп розповів про хабарництво на митниці і «мішки з грошима на Київ»

8 Липня 2017 13:55
Для знищення хабарництва на українських митницях необхідно залучити іноземних спеціалістів та внести певні зміни у саму роботу працівників структур. Про це розповів народний депутат України Ігор Гузь у прямому ефірі телеканалу «Аверс» під час програми «Запитай у депутата».

Про це повідомили у прес-службі народного депутата України.

На сторінці телеканалу у соцмережі Фейсбук люди запитали про ситуацію з хабарництвом на митниці «Ягодин». Зокрема, людей цікавило, коли ж припиниться там корупція.

«Це припиниться тоді, коли у Києві, на центральному рівні не будуть вимагати від митників, зокрема і ягодинських, возити пакети чи мішки з грошима. Сподіваюся, що це колись буде», - зазначив він та додав: "На жаль, ніхто не займався реформою митниці. Раніше була ідея залучити якусь сторонню закордонну структуру, яка б провела «перезавантаження» нашої митниці".

Нардеп наголосив, що для прозорості роботи працівників митних структур, працівникам необхідно було б розмістити камери, подібні, як у патрульних, завдяки яким і вдається викрити спроби хабарництва. Також зауважив і на оплаті праці митників: «Ті люди, які дотичні до можливої корупції, повинні мати гідну зарплату», - пояснив він.

«Ми живемо в сучасному світі. Я не вірю в те, що можна досягнути ідеалу. Але поки не прийде керівник митниці, який вважає, що можна працювати по-чесному, до того часу нічого не буде», - підсумував Ігор Гузь.

Повне відео ефіру:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 8 Липня 2017 14:40
Ну, І. Гузь не більки на митниці нічого робити не буде - він і у себе у Нововолинську, звідки його обрали у ВР, каже, що очолювати боротьбу із корупцією в місті проти мера Сапожнікова не збирається. До речі, особистий ПРИЙОМ ГРОМАДЯН він провів у місті шахтарів всього один раз.
Олег Показати IP 8 Липня 2017 23:20
Бред

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus